<script> <style>

HBF(Holland Blues Festival Grolloo - 13/14/15 Juni 2024  Crossroads Festival Bonn(BRD) Ledffoot - 10/05/2024 - Olst • Bluespeer 17 18 19 MEI '24 • NOT THE ROLLING STONES (UK) - zondag 26 mei 2024 Heino • Jam-Session Heino 21 April/12 Mei 2024 • THE MUDD FOOTE (USA) | zaterdag 14 september Heino • Bluesfestival Hoogeveen Zatredag 14 september• SUGARIFF, funky rockband uit Arnhem | zaterdag 09 november Heino •

Country en americana of Ierse folk in De Amer

Country en americana of Ierse folk in De Amer

Het zal weer een lastige keuze worden in het weekend half december! Op vrijdag komt de Hilde Vos Band naar Amen met prachtige country en americana. Dan speelt op zaterdag John Blek, een Ierse folk troubadour, met schitterende poëtische liedjes, een boeiende stem en virtuoos gitaarspel. Allebei echte aanraders. Kies maar! (Beide mag natuurlijk ook...)

 Hilde Vos Band, vrijdag 16 december 20.00 uur

De van oorsprong Nijmeegse singer-songwriter Hilde Vos is inmiddels geen onbekende meer in het wereldje van country en americana. Ze is alweer meer dan een decennium actief in de muziekwereld. Hilde schrijft haar eigen songs in de traditie van o.a. Emmylou Harris en Bob Dylan. Een theatertour ‘The Sound Of The Blues & Americana’ met Johan Derksen bracht haar bekendheid bij een groter publiek. Nu komt ze naar De Amer met de Hilde Vos Band. Deze doorgewinterde muzikanten zorgen voor een geluid dat zowel recht doet aan de prachtige muziek en persoonlijke teksten van Hilde als aan haar stem met een mooi country timbre.

Ze woont al een tijdje in Drenthe en voelt zich ook muzikaal verbonden met onze provincie. Hoe mooi dat ze nu in De Amer speelt. Ook op haar nieuwe album ‘Home’ zijn de meeste nummers weer door Hilde Vos zelf geschreven. De recensies spreken van ‘een ijzersterk album’ en ‘teksten die het meer dan waard zijn om beluisterd te worden’. Dit wordt vast een prachtige avond.

 Alvast even genieten: 

 John Blek, zaterdag 17 december 20.00 uur

De Ierse singer-songwriter John Blek staat bekend om zijn boeiende live-shows vol humor, pathos en zijn gepassioneerde muzikale beleving. Hij weet zijn publiek telkens weer te raken. Een echte folk- troubadour in de ware zin van het woord. Poëtische teksten, een prachtige stem en virtuoos fingerpicking op de gitaar kenmerken zijn muzikale wereld op het podium.

 Onlangs verscheen van John Blek het album ‘Ether and Air’, de afsluiting van een muzikaal vierluik ‘Catharsis” met thema’s als aarde, zee, lucht. Deze albums ontvingen lovende recensies en onderstrepen het muzikale meesterschap van Blek eens te meer. Wat een rijkdom aan songs, waaruit hij ook op het podium van De Amer zeker zal putten! Zorg dat je er bij bent.

 Een voorproefje: 

 Reserveren

Alle concerten duren ongeveer anderhalf uur en er is één pauze. Een kaartje kost €25 en is inclusief twee consumpties. Je kunt reserveren via het formulier op onze website: https://www.cafedeamer.nl/reserveren-en-annuleren. Binnen enkele dagen krijg je een betaalverzoek. Pas na betaling, en onze bevestiging daarvan, is je reservering afgerond.

AANKOMENDE CONCERTEN

I Am Oak, vrijdag 2 december, 20.00 uur

Ad van der Veen & Philip Kroonenberg, zondag 4 december, 14.00 uur (uitverkocht)

Tennessee Studs, zaterdag 10 december, 20.00 uur

Nienke Dingemans & Emily Hill, zondag 11 december, 14.00 uur

Geen opmerkingen: