<script> <style>
HBF(Holland Blues Festival Grolloo - 13/14/15 Juni 2024  Crossroads Festival Bonn(BRD)  THE MUDD FOOTE (USA) | zaterdag 14 september Heino • Bluesfestival Hoogeveen Zatredag 14 september • ROVAR (DE) supportact THE BREW (UK)  |  zondag 27 oktober Liederholthuis• SUGARIFF, funky rockband uit Arnhem | zaterdag 09 november Heino • Rock Am Ring(BRD) 40 Jaar 6 tm 8 Juni 2025 •

News: Aandacht voor ouderenmishandeling

Theatermaakster vraagt met Gebroken Thuis aandacht voor ouderenmishandeling

Op 15 juni is het Internationale Dag tegen Ouderenmishandeling. In de aanloop naar en tijdens deze dag vraagt theatermaakster Elise Doll op diverse manieren aandacht voor het verborgen leed van ouderen. 

Gebroken Thuis

De drie video’s van Gebroken Thuis geven een inkijkje in de dagelijkse problematiek rondom ouderenmishandeling. In deze video’s wordt het perspectief van zowel het slachtoffer als de pleger belicht. De video’s richten zich op de twee meest voorkomende vormen van ouderenmishandeling: financieel misbruik en mishandeling door een overbelaste mantelzorger. De derde video behandelt de problematiek een inwonend volwassen kind met psychische problemen. Voorbijgangers en geïnteresseerden krijgen op zaterdag 15 juni de kans om deze video’s te ervaren in de speciaal hiervoor gebouwde Installatie in de Winkelstraat in Zwolle.

 Foto: André van der Meulen

Meraki Theaterproducties

Meraki Theaterproducties maakt voorstellingen en werkt aan projecten met een maatschappelijke en journalistieke inslag vanuit de hedendaagse realiteit. Waar het theater een thuisbasis voor iedereen moet zijn gaat theater Meraki op zoek naar de verhalen van mensen die ontheemd zijn of geen (veilig) thuis hebben. De alom gelauwerde muziektheatervoorstelling Rumah Saya (Mijn Thuis) over overlevenden en nazaten van de koloniale periode van Indonesië, de tweede wereldoorlog, de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog en repatriëring trok met twee uitverkochte tours door het hele land.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: publiciteit@meraki-theaterproducties.nl

Website: https://www.meraki-theaterproducties.nl/

Geen opmerkingen: