<script> <style>

HBF(Holland Blues Festival Grolloo - 13/14/15 Juni 2024  Crossroads Festival Bonn(BRD)  NOT THE ROLLING STONES (UK) - zondag 26 mei 2024 Heino • THE MUDD FOOTE (USA) | zaterdag 14 september Heino • Bluesfestival Hoogeveen Zatredag 14 september • ROVAR (DE) supportact THE BREW (UK)  |  zondag 27 oktober Liederholthuis• SUGARIFF, funky rockband uit Arnhem | zaterdag 09 november Heino •

Red Hot Chili Peppers Tribute gaat door

Red Hot Chili Peppers Tribute gaat door

 Wegens plotseling overlijden van de zanger van Zuma (Belgische tributeband van Neil Young), annuleert Live Music Heino het concert op 9 april in de Maalderij in Heino. Maar op zondagmiddag 21 mei speelt Californicated de nummers van de Red Hot Chili Peppers.

Zaal open om 14.30 uur. Tickets 15 euro in de voorverkoop via www.live-music-heino.nl, De Smulbaai in Heino of Schulten Lederwaren in Raalte. 20 euro aan de zaal.

 Het bekende nummer ‘Californication’ van de Red Hot Chili Peppers is vast de inspiratiebron geweest voor de naam van de tributeband Californicated, die in 2020 is opgericht.

De vier jonge Brabanders rocken net zo lekker als de echte Red Hot Chili Peppers. Ze deden mee aan de tv-serie ‘The battle of the bands’ en sindsdien zijn ze ontzettend populair. Niet voor niets! Ze weten hun idolen heel goed neer te zetten en gebruiken zelfs dezelfde instrumenten.

 Hits!

Wie graag diverse klassiekers van de Red Hot Chili Peppers wil horen, komt op 9 april zeker aan zijn trekken. Want ‘Under the Bridge’, ‘Californication’, ‘Give it Away’, ‘Black Summer’, ‘Whatchu Thinkin’ en ‘These are the ways’ staan op hun speellijst. Een voorproefje vind je op www.californicatedband.com.

 Zondagmiddag

Live Music Heino heeft de switch gemaakt van zaterdagavond naar zondagmiddag. Het eerste zondagse concert (The Claptunes, met een eerbetoon aan Eric Clapton) in februari was meteen een groot succes. Zo’n 170 mensen bezochten de Maalderij. Live Music Heino is dan ook aan het kijken welke leuke bands er nog meer geboekt kunnen worden voor de zondagmiddag. Wordt vervolgd uiteraaard…

Locatie: De Maalderij Heino

De Maalderij
Canadastraat 6
8141 AC HEINO

Entree:

Voorverkoop: € 15.00
Aan de zaal: € 20.00

Aanvang:

15:00 uur
Zaal open: 14:30 uur

BIO:

De in 2020 in Noord-Brabant opgerichte band ‘Californicated’ is dé nieuwste Nederlandse Red Hot Chili Peppers Tribute band. De mannen van Californicated brengen op hun eigen unieke manier de live-set van de Peppers tot leven.

Wat kun je van ze verwachten?
De band rockt het repertoire van de Red Hot Chili Peppers, van de alom bekende klassiekers, zoals “Under the Bridge”, “Californication” en “Give it Away”, tot de laatste nieuwe hits van “Unlimited Love” zoals “Black Summer”, “Whatchu Thinkin” en “These are the ways”. Hun show is voor elke muziekliefhebber wat wils!

Californicated doet er alles aan om een zo authentiek mogelijk geluid te reproduceren. Als mega-fans spelen ze met dezelfde instrumenten als die van de Peppers zelf. Of het nou gaat om de AAX cymbals van Chad, de sunburst Fender Stratocaster zoals die van Frusciante of de exacte basgitaren van Flea: Californicated heeft het!

Californicated is ontstaan uit liefde voor de Red hot Chili Peppers. Hun frisse, jonge blik op de klassieke hits van deze wereldsterren, in combinatie met hun onuitputtelijke energie en toewijding zorgt voor een show die je niet mag missen!

We nodigen je uit om te komen luisteren en je mee te laten voeren in de wereld van Californicated!

Band website https://californicatedband.com/

Geen opmerkingen: