<script> <style>

HBF(Holland Blues Festival Grolloo - 14/15 Juni 2024  zaterdag 7 oktober - New Blues Festival Assen 2023   Crossroads Festival Bonn(BRD) • Ian Siegal - Hoftheater Raalte - vrijdag 13 oktober 2023 • STATE OF HART - zondag 08 oktober Heino BRICKYARD - zondag 19 november Heino • 18 November Bluesfestival Hoogeveen 2023• 19 December Bluesworld Festval Hedon Zwolle

 

🅵🅴🆂🆃🅸🆅🅰🅻🆂 𝟐𝟎𝟐𝟑

De Memoires - Brain Johnson

De levens van Brian

DE MEMOIRES VAN DE ZANGER VAN AC/DC, EEN VAN DE GROOTSTE ROCKBANDS ALLER TIJDEN.

Genre
Verschenen 12-04-2023
Bindwijze - Paperback
Pagina's - 400 pagina's
Druk - 1e
Taal - Nederlands
Uitgever - Volt
Auteur(s) - Brian Johnson
Prijs: € 24,99 Reserveer 

Verschijnt wereldwijd in 15 talen.
Voor de lezers van I am Ozzy, Dave Grohl, The Storyteller en Lemmy. Exclusieve interviews in Nederlandse en Vlaamse media.

SINGEL UITGEVERIJEN  VOLT -  2007

 Brian Johnson is de leadzanger van de band AC/DC. Hij schreef zijn memoires samen met Chris Ayres, die eerder onder andere de memoires van Ozzy Osbourne schreef..

Brian Johnson, zoon van een Britse sergeant-majoor en een Italiaanse moeder, groeide op in een klein Engels dorpje. Het zien van een tv-optreden van Little Richard werd het keerpunt in zijn leven. Vanaf dat moment wilde de koorknaap en padvinder maar één ding: zanger van een band worden.
Jarenlang probeerde hij met verschillende bands naam te maken, maar een echte doorbraak bleef uit. Tot hij in 1980 uitgenodigd werd voor een auditie voor een van ’s werelds grootste rockacts: AC/DC. Na de tragische dood van hun zanger Bon Scott verkeerde de band in een crisis, maar met Brian als nieuwe zanger vonden ze de weg naar de top terug en namen ze hun grootste meesterwerk op: Back in Black. Het werd het bestverkochte rockalbum aller tijden.


Brian werd omarmd door de fans en met de band vierde hij vele successen. 
Maar in 2016 sloeg het noodlot toe. Brian werd gedwongen het zingen op te geven vanwege ernstig gehoorverlies. Na een operatie en lange revalidatie keerde hij in 2020 terug, met de release van de succesvolste rockplaat van dat jaar, Power Up. 
Zijn leven als rockster was een achtbaan, maar Brian heeft zijn voeten altijd stevig op de grond weten te houden. Openhartig, levendig en vaak ook grappig – in De levens van Brian vertelt hij, met zijn eigen onnavolgbare stem, zijn verhaal. 

Biografie: Paperback | 400 bladzijden | € 24,99 | ISBN 978 90 214 7598 1
Voor meer informatie:  |  publiciteit@uitgeverijvolt.nl
 

Prijs: € 24,99 
SINGEL UITGEVERIJEN  VOLT -  2007

Geen opmerkingen: