<script> <style>

HBF(Holland Blues Festival Grolloo - 13/14/15 Juni 2024  Crossroads Festival Bonn(BRD) Ledffoot - 10/05/2024 - Olst • Bluespeer 17 18 19 MEI '24 • NOT THE ROLLING STONES (UK) - zondag 26 mei 2024 Heino • Jam-Session Heino 21 April/12 Mei 2024 • THE MUDD FOOTE (USA) | zaterdag 14 september Heino • Bluesfestival Hoogeveen Zatredag 14 september• SUGARIFF, funky rockband uit Arnhem | zaterdag 09 november Heino •

Twee fantastische singer-songwriters in De Amer

Uit alle windstreken komen in dit weekend de artiesten. Dit keer twee gelauwerde singer-songwriters. Uit Canada komt Julian Taylor, een rasartiest die slechts twee concerten in Nederland geeft en die je echt wilt zien. En op zondag mogen we de Berlijnse Australiër Jaimi Faulkner opnieuw in De Amer verwelkomen. Nadere introductie overbodig, gewoon fantastisch genieten!

Julian Taylor, zaterdag 18 februari 20.00 uur

Julian Taylor groeide op in het Canadese Toronto. Met een carrière van meer dan 25 jaar mag je Julian gerust een doorgewinterde artiest noemen. Zijn Mohawk en Caribische roots en de invloeden van soul, blues en americana legden een basis die wel tot veelzijdigheid moest leiden. Inmiddels verschenen er twaalf albums en gaf hij talloze prachtige concerten, de laatste jaren voornamelijk als singer-songwriter.

 Julian Taylor beschikt over een prachtige sonore en veelzijdige stem, rustgevend en met veel zeggingskracht. Onlangs verscheen ‘Beyond The Reservoir’, een album dat identiteit, verlies, verdriet, hoop en verlossing behandelt. In de prachtige songteksten zijn veerkracht, moed en hoop terugkerende thema’s. Julian geeft slechte twee concerten op Nederlandse podia. We zijn dan ook erg blij en trots dat één daarvan De Amer is!

Hier al even een voorproefje: Julian Taylor 'Murder 13'

 Jaimi Faulkner, zondag 19 februari 14.00 uur

De van oorsprong Australiër Jaimi Faulkner heeft een indrukwekkende live reputatie opgebouwd. Hij trad niet alleen solo op, maar ook samen met Paul Young, Chris Isaac, Crosby, Stills and Nash, om maar een paar gevestigde namen te noemen. Jaimi is een zeer getalenteerde singer-songwriter die uitstekend uit de voeten kan op zowel de elektrische als de akoestische gitaar. Dat combineert hij met bewogen en soulful stemgeluid.

 Tijdens de gedwongen pauze door COVID bleef Jaimi in contact met zijn fans door vanuit zijn studio live concerten te streamen. In die periode nam hij ook zijn zevende en veelgeprezen album ‘Allen Keys & Broken Bits’ op. In De Amer is Jaimi inmiddels al jaren een regelmatig terugkerende en graag geziene artiest. Wacht niet te lang met reserveren als je erbij wilt zijn!

Al even genieten: Jaimi Faulkner 'Catch Me If You Can'

 Reserveren

Alle concerten duren ongeveer anderhalf uur en er is één pauze. Een kaartje kost €25 en is inclusief twee consumpties. Je kunt reserveren via het formulier op onze website: https://www.cafedeamer.nl/reserveren-en-annuleren. Binnen enkele dagen krijg je een betaalverzoek. Pas na betaling, en onze bevestiging daarvan, is je reservering afgerond.

AANKOMENDE CONCERTEN

De Traan, zaterdag 4 februari, 20.00 uur (nog beperkt kaarten)

Darling West, zondag 5 februari, 14.00 uur (warm aanbevolen!) Kijk maar even: Darling West 'My Hometown'

De Literaire Hemel, vrijdag 10 februari, voor details check De Literaire Hemel

Diederik Nomden & Rumble Royale, zaterdag 11 februari, 14.00 uur (uitverkocht) en 20.00 uur (uitverkocht)

Abi Wallenstein & Blues Culture, zondag 12 februari, 14.00 uur (nog enkele kaarten) 

Geen opmerkingen: