<script> <style>

HBF(Holland Blues Festival Grolloo - 13/14/15 Juni 2024  Crossroads Festival Bonn(BRD) Ledffoot - 10/05/2024 - Olst • Bluespeer 17 18 19 MEI '24 • NOT THE ROLLING STONES (UK) - zondag 26 mei 2024 Heino • Jam-Session Heino 21 April/12 Mei 2024 • THE MUDD FOOTE (USA) | zaterdag 14 september Heino • Bluesfestival Hoogeveen Zatredag 14 september• SUGARIFF, funky rockband uit Arnhem | zaterdag 09 november Heino •

BLUESSHACK - Hold On Tight

Het verhaal van BluesShack begint in een gezellige lokale pub, op de hoek van een straatje, verscholen net buiten het stadscentrum. In dit kleine café, gerund door vrijwilligers, komt elke derde donderdag van de maand een groep mensen samen om de blues te vieren in dans en muziek.

Hold On Tight

Bestellen bij Media-Store ( €9.95 excl. verzendkosten )

Band lede:

Ies Wiechers - Simon Bullock
Loes Jongerling - Marcel Poeze
Mich Buschman - Christian Johanson
Jeroen Bresser - Wout van Breugel
Ton Beukelman

 info@bluesshack.nl

 Het tweede album `Hold On Tight` is in het voorjaar van 2021 verschenen. Een album met een aantal geweldige klassieke bluescovers en met het eerste originele nummer van de band “Hold On Tight”

Op dit kleine podium van 5m2 ontmoetten de leden van BluesShack elkaar in 2018 en begon de band langzaam zijn huidige vorm aan te nemen. Sindsdien hebben de pubavonden geleid tot meer en grotere optredens, internationale aandacht en shows op bluesfestivals. Het eerste album `Live in Moskou` werd opgenomen in 2019 en het tweede` Hold On Tight` is in het voorjaar van 2021 verschenen. Een album met een aantal geweldige klassieke bluescovers  en het eerste originele nummer van de band: 'Hold on Tight'.

In maart van 2023 gaat de band de studio in voor het opnemen van het derde album. Op dit album zullen meerdere eigen nummers staan.

Een BluesShack-optreden brengt je terug naar de oude blues- en jazzclubs. En naar muziek van o.a. Etta

James, Willy Dixon en T-Bone Walker. Laat je betoveren door de jazzy soul-sound van zangeres Loes Jongerling en geniet van het smaakvolle spel van de band (bluesharp, piano/Hammond, gitaar, bas en drums).

 Meer informatie:  https://bluesshack.nl/

https://www.facebook.com/bluesshack.nl/ 

https://www.dutchbluesfoundation.nl/myblues/10377

https://showbird.com/nl/acts/10818-bluesshack

 ðŸ“ƒ Recensie:  https://www.bluestownmusic.nl/recensie-bluesshack-hold-on-tight/ 

 ðŸ“ƒ Recensie: https://barnowlblues.nl/newpage1e512eff

Geen opmerkingen: