<script> <style>

30. BLUESFESTIVAL SCHÖPPINGEN


Dit jaar vieren we ons 30-jarig jubileum, waar we allemaal best trots op mogen zijn. Een ongelooflijk lange tijd die we nooit hadden bereikt zonder ons trouwe publiek en de vele grote artiesten van over de hele wereld die het festival elk jaar weer verrijken!
We willen alle festivalbezoekers bedanken die nu uit heel Duitsland en aangrenzende landen komen - heel erg bedankt daarvoor, je bent gewoon geweldig. Je weet dat je bij ons naar handgemaakte muziek kunt luisteren en ervan kunt genieten. En de artiesten komen graag naar ons festival omdat je ze laat zien dat je van hun muziek houdt en ze waardeert.
In de loop der jaren zijn we er echt in geslaagd om de blues met al zijn variëteiten in Schöppingen te vestigen!
Zo'n festival kan niet doorgaan zonder helpende handen op de achtergrond. Daarom zijn onze vele vrijwillige helpers net zo belangrijk, zonder hen werkt niets. Er is bijvoorbeeld de inzet van de Kulturring Schöppingen eV, de motor club "Friends of the Road", de vissersclub en de medewerkers van de Malteser hulpdienst, en niet te vergeten de steun van de Bauhof Schöppingen en de gemeente Schöppingen evenals alle anderen die betrokken zijn bij de deelname aan de organisatie. Zonder dit alles zou een evenement als dit niet kunnen plaatsvinden, waarvoor wij u uit de grond van ons hart willen bedanken.

Ook voor het jubileumfestival zijn we trouw gebleven aan ons concept. Het is bijna ons handelsmerk geworden, want iedereen die ons kent, weet dat er hier altijd iets nieuws te ontdekken valt...
Er zullen artiesten zijn die voor het eerst in Duitsland spelen en sommigen die slechts heel zelden in Duitsland onze regio zijn krijgt te zien en te horen.

Muzikaal gezien is het programma zeer gevarieerd. Er worden veel verschillende muziekstijlen aangeboden, die hun wortels hebben in de blues.

Voor zaterdag 27 mei en zondag 28 mei zijn tot nu toe de volgende artiesten bevestigd, waar je samen met ons naar uit kunt kijken:

  • Fantastic Negrito (USA)
  • Kevin Gullage & the Blues Groovers (USA)
  • Selwyn Birchwood (USA)
  • Samantha Fish (USA)
  • Vanessa Collier (USA) ook RIBS & Blues Raalte
  • Nick Schnebelen & Albert Castigila & Band (USA)
  • Grits & Greens (USA)
  • Anne McCue & The Cubists (USA)
  • Kevin Burt (USA)
  • Spencer MacKenzie (CAN)


Meer artiesten worden de komende dagen bekend gemaakt.
Het 2-daagse ticket kost € 99 (Early Bird) inclusief alle toeslagen en we starten nu met directe voorverkoop. 

 

Geen opmerkingen: