<script> <style>

HBF(Holland Blues Festival Grolloo - 13/14/15 Juni 2024  Crossroads Festival Bonn(BRD) Ledffoot - 10/05/2024 - Olst • Bluespeer 17 18 19 MEI '24 • NOT THE ROLLING STONES (UK) - zondag 26 mei 2024 Heino • Jam-Session Heino 21 April/12 Mei 2024 • THE MUDD FOOTE (USA) | zaterdag 14 september Heino • SUGARIFF, funky rockband uit Arnhem | zaterdag 09 november Heino •

Ribs en Blues 2023: Niet meer gratis

RIBS & BLUES NIET MEER GRATIS, VOORTAAN TICKETVERKOOP

 
Met Pinksteren gratis genieten van de beste roots-en bluesmuziek op de beide podia van Ribs & Blues in Raalte. Muziekliefhebbers uit het hele land waren er 24 jaren aan gewend maar bleven ook altijd verbaasd hoe dat nou kon. 
Met de inzet van honderden vrijwilligers, een doorgaans goede horeca omzet en met steun van het Raalter bedrijfsleven en provincie, kon Ribs & Blues tijdens de Pinksterdagen gratis toegankelijk blijven. 

25 jaar Ribs & Blues 
27-28 en 29 mei 
Festivalterrein De Domineeskamp, Raalte 
Ticketverkoop en alle informatie: www.ribsenblues.nl

Kinderen tm 12 jaar ,onder begeleiding, GRATIS TOEGANG!

Vanzelfsprekend hebben we niet stilgezeten in de afgelopen tijd. Pinksteren 2023 komt in beeld en we gaan weer een fantastisch programma presenteren.Donderdag 26-1 maken we ons programma voor de komende jubileumeditie grotendeels bekend. Nog niet alle plekken zijn definitief ingevuld en bevestigd maar onze boekers maken zoals altijd ' een feestje om in te lijsten'.
Alle reden om op tijd je tickets te gaan bestellen. Dat kan vanaf 1 februari online.
Houd onze socials en natuurlijk de site in het oog en laat je weer verrassen. The Show must go on!

 Een aantal artiesten en bands kunnen we nu al bekend maken.

Op zaterdag komen THE ANALOGUES ( beste Beatles vertolkers) ILSE DE LANGE en nog een derde act.

Voor zondag en maandag staan in ieder geval WALTER TROUTLAURENCE JONESVANESSA COLLIERROBERT JON & THE WRECK en een zeer speciale JUBILEUMBAND op het programma.

  Voor de jubileumeditie, 25 jaar Ribs & Blues die op 27-28 en 29 mei gaat plaatsvinden, zullen bezoekers voor het eerst toegangstickets moeten kopen. 

“We hebben het lang kunnen volhouden maar zonder entreeheffing zetten we nu de toekomst van ons mooie festival op het spel en dat mag niet gebeuren,” aldus Ton Groot Beumer van Ribs & Blues.
De snel veranderende tijden hebben bijgedragen aan deze beslissing die volgens de voorzitter ‘weloverwogen maar met frisse tegenzin’ is genomen. 
Groot Beumer: “Wij hebben ook te maken met fors gestegen prijzen bij alle leveranciers, en oplopende gages voor artiesten na de coronatijd. De regen met Pinksteren 2022 zorgde voor een financiële tegenvaller maar ook het veiligheidsaspect op ons festival is een belangrijk argument”. 
Tijdens het optreden van Danny Vera op de zaterdagavond moest Ribs & Blues voor het eerst de toegangspoorten sluiten wegens te grote drukte op het terrein. Duizenden bezoekers besloten op het laatste moment nog even ‘gratis” naar het festival te komen om de populaire zanger te bewonderen. 
“Dat was een vervelende verrassing ,die situatie willen we altijd voorkomen en met de noodzakelijke ticketverkoop weet je ook wat je kunt verwachten, ”aldus de organisator.

De nieuwe ticketprijzen voor Ribs & Blues zijn zeer bescheiden.
Een dagkaart voor de zaterdagavond, zondag of maandag kost € 10,- 
Passe-partouts voor 3 dagen gaan € 25,- kosten.
Kinderen tm 12 jaar, onder begeleiding , hebben zoals vanouds gratis toegang!
De online voorverkoop zal 1 februari 2023 starten via www.ribsenblues.nl
 
 

TICKETPRIJZEN Ribs & Blues 2023:

  • zaterdag 27 mei  €10,-
  • zondag  28 mei   €10,-
  • maandag 29 mei €10,-

Passepartout voor alle dagen € 25,- | Kinderen tm 12 jaar ,onder begeleiding, GRATIS TOEGANG!

Geen opmerkingen: