<script> <style>

HBF(Holland Blues Festival Grolloo - 13/14/15 Juni 2024  Crossroads Festival Bonn(BRD) Ledffoot - 10/05/2024 - Olst • Bluespeer 17 18 19 MEI '24 • NOT THE ROLLING STONES (UK) - zondag 26 mei 2024 Heino • Jam-Session Heino 21 April/12 Mei 2024 • THE MUDD FOOTE (USA) | zaterdag 14 september Heino • Bluesfestival Hoogeveen Zatredag 14 september• SUGARIFF, funky rockband uit Arnhem | zaterdag 09 november Heino •

Extra concert van Ben Poole en ‘donderdagavondblues' met Elles Bailey.

Verbaast het jou ook niets dat Ben Poole met gemak de deel van De Amer vol krijgt? Dan is dit jouw geluk; hij zal nóg een concert geven!

Of heb je meer zin in een dosis ‘donderdagavond-blues’? Dan is het concert van Elles helemaal wat je nodig hebt. Ze wordt door menigeen de ‘queen of the genre’ genoemd en ze komt naar De Amer.

Ben Poole, zondag 30 oktober 20:00 uur                                     ! EXTRA CONCERT !

Als je naar zijn muziek luistert, hoor je vingervlugge gitaarsolo’s, zwoele blues, ritmische rock; een genot om naar te luisteren. Wie de naam van de band op google intypt, krijgt een overvloed aan muziek, informatie en lovende recensies te zien. Dat zijn middagconcert is uitverkocht, is dan ook geen verrassing. Gelukkig geeft hij een tweede concert in de avond. En jij kunt er bij zijn.

Een nummer van Ben horen?  

Elles Bailey, donderdag 3 november 20:00 uur

Luisterend naar haar hese stem, zou je vermoeden dat Elles een stevig rokende, wat oudere vrouw is. Maar niets is minder waar: als gevolg van een longontsteking in haar jeugd is haar stem blijvend aangetast. Haar behandelend arts heeft destijds tegen haar gezegd dat, als ze ooit zou willen zingen, ze een prachtige stem zou hebben. Dat kunnen we volledig beamen, want wat een waanzinnig mooie stem heeft ze. Er valt nog veel meer te vertellen over deze jongedame en haar muziek, maar je moet natuurlijk gewoon zelf komen genieten van het concert.

Sinds het debuutalbum in 2017, is Elles Bailey veel onderweg geweest. Totdat er verplicht op de rem getrapt werd: de coronapandemie kwam om de hoek kijken. De periode van reflecteren en verplicht stilstaan, heeft een prachtig album opgeleverd, getiteld ‘Shining in the half light’. De door blues overgoten plaat gaat over onderwerpen die uit haar eigen leven gegrepen zijn, met nummers als ´Riding out the storm´, ´Cheats and liars´ en ´Sunshine city´.

Twijfel je nog? 

En ja, je leest het goed; op donderdagavond 3 november om 20:00 uur. Voor Elles maakt De Amer graag een uitzondering en gooit dit keer buiten het weekend om de deuren open!

Reserveren

Alle concerten duren ongeveer anderhalf uur en er is één pauze. Een kaartje kost €25 en is inclusief twee consumpties. Je kunt reserveren via het formulier op onze website:

https://www.cafedeamer.nl/reserveren-en-annuleren . Binnen enkele dagen krijg je een

betaalverzoek. Pas na betaling, en onze bevestiging daarvan, is je reservering afgerond.


AANKOMENDE CONCERTEN

Shannon McNally vrijdag 21 oktober om 20:00 uur

The Coo zaterdag 22 oktober om 20:00 uur

Baptiste W. Hamon zondag 23 oktober om 14:00 uur

Geen opmerkingen: