<script> <style>

◙ Rhythm & Blues Night 29 April 2023 ◙ HBF(Holland Blues Festival Grolloo - 9/10 Juni 2023 ◙ CLAPTUNES (Eric Clapton tribute) | zondag 26 februari 2023 Heino ◙ JUBILEUMEDITIE(25 JAAR RIBS & BLUES) 27-28-29 MEI, PINKSTEREN 2023 ◙  ◙ Bluesworld Café Ozgur Hazar(Belgie) 05.Sep.2023 Hedon Zwolle

/marquee>

BOB DYLAN – THE ROUGH AND ROWDY WAYS WORLD TOUR


BOB DYLAN – THE ROUGH AND ROWDY WAYS WORLD TOUR
Zondag 16 + maandag 17 oktober 2022 | AFAS Live, Amsterdam

Aanvang: 20:00 uur | Entree: vanaf € 106,40 (incl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/bobdylan

De kaartverkoop voor het concert start donderdag 14 juli om 11.00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60 cpm).

Met persoonlijke en poëtische teksten brengt Bob Dylan literatuur en popmuziek bij elkaar. De Amerikaanse songwriter behoort tot de meest invloedrijke artiesten van de 20e eeuw en inspireert tot op heden nog generaties muzikanten, van jong tot oud. De Nobelprijswinnaar is intussen 81 jaar, maar is nog lang niet bezig met zijn pensioen. Beide shows staan in het thema van Dylan’s 39e studio album ‘Rough And Rowdy Ways’.

Gebruik mobiele telefoon en foto- en videoapparatuur strikt verboden

Op verzoek van de artiest zijn dit telefoonvrije shows, wat inhoudt dat telefoons niet gebruikt mogen worden in de zaal. Ook niet om te bellen, sms-en, appen of voor het checken van social media. Bij binnenkomst krijgen alle bezoekers een Yondr-phonecase waar je jouw telefoon in stil-modus of uitgeschakeld in moet bewaren. De Yondr-phonecase wordt vervolgens door een medewerker vergrendeld. Op deze manier houden bezoekers hun telefoon, maar is deze niet te gebruiken.

Omdat telefoons direct na de kaartcontrole in gesloten phonecases opgeborgen worden, heb je niet de mogelijkheid om op je mobiel op te zoeken welke plaatsen je hebt. We verzoeken je dan ook om tickets te printen en mee te nemen óf je plaatsinformatie op een apart briefje te noteren.

Mocht je jouw telefoon willen gebruiken dan kan je je melden bij de phone-zones waar een medewerker voor je klaar staat om de Yondr-phonecase te ontgrendelen. Wil je na het gebruiken van je mobiele telefoon terugkeren naar de zaal? Dan moet je telefoon opnieuw in de Yondr -phonecase en vergrendeld worden door een medewerker. In het geval van overtreden van deze regels zijn wij helaas verplicht direct over te gaan tot onherroepelijke verwijdering uit de zaal.

Tassenbeleid

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik zijn uitgezonderd. Op mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.

Geen opmerkingen: