Voor vragen en suggesties

The Streamers vervolgen hun Holland Tour!

formThe Streamers vervolgen hun Holland Tour met een legendarisch optreden vanaf Paleis Noordeinde in Den Haag. Op dinsdag 27 april zullen zij daar Koningsdag 2021 officieel afsluiten met een gloednieuwe liveshow.

 Eerder vandaag ontving de band via Instagram de uitnodiging van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima om de feestdag af te sluiten vanaf het werkpaleis. Het is hoogst zeldzaam dat het terrein van Paleis Noordeinde het decor vormt voor een concert.

 Het Koninklijk Paar en The Streamers willen Nederland trakteren op een feestelijk einde van Koningsdag. Het optreden op het binnenplein van het Koninklijk Staldepartement op Paleis Noordeinde is voor iedereen online toegankelijk.

Via deze link kunnen gratis kaarten worden besteld. Als je wilt, kun je een bedrag naar keuze achterlaten in de fooienpot en daarmee de deelnemende artiesten en makers van de livestream bedanken voor het mogelijk maken van het concert.

  

The Streamers bestaan uit Guus Meeuwis, Rolf Sanchez, Kraantje Pappie, Suzan & Freek, VanVelzen, Davina Michelle, Paul de Munnik, Typhoon, Thomas Acda, Diggy Dex, Nick & Simon, Maan, Paul de Leeuw, Danny Vera en Miss Montreal. Volgende week zullen er nog enkele gasten aan het programma worden toegevoegd.

 Het optreden op Koningsdag begint om 20.00 uur. De virtuele deuren gaan een uur eerder, om 19.00 uur, open. Toegang tot de stream is dus enkel mogelijk via een ticket. In de ticketshop is ook gloednieuwe exclusieve Koningsdag merchandise verkrijgbaar!

 Graag tot op Koningsdag. We maken er samen een feestje van!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten