<script> <style>
Programma Live Music Heino 2021/2022 News: Cuby and the Blizzards tribute band 8 Juli Enschede(Livestream) Huntenpop verplaats naar 2022 Alligator Records 50 Years Tuckerville zaterdag 11 september 2021
Bluesworld Cafe | Rockin’ All Over Den Nul Outdoor 3 21/08/ 2021

Livestream: Emil Landman. Tivoli Vredenburg.

LIVESTREAM: EMIL LANDMAN

Gratis - Livestream in het teken het nieuwe album February | TivoliVredenburg & EKKO

DONDERDAG 22 APRIL 2021 Aanvang: 20:30

Tijden zijn onder voorbehoud.
attend | Facebook-event
 Deze livestream is gratis te bekijken via Studio TivoliVredenburg.

February, het nieuwe album van Emil Landman is uit. Om dat te vieren is er op 22 april om 20:30 uur een livestream, opgenomen vanuit de Mailmen Studio in Utrecht. Een avond waarin niet alleen livemuziek te horen is, maar waar ook gepraat wordt over het maakproces van de songs, waarin je een inkijkje krijgt in het hoofd van Emil en waar vinyl te winnen is. Kortom, ruim een uur vermaak zoals je het zelden zag, gehost door producer Martijn Groeneveld.

Als er iets is wat Emil Landman op February laat zien, dan is het wel vernieuwing. De dagen van de singer-songwriter Emil Landman in een bloemenveld met een akoestische gitaar in de hand zijn voorbij. De nieuwe Emil Landman dompelt zich onder in het onbekende. Hij vindt evenwicht tussen beukende drummachines en elektronische soundscapes. Echter verliest hij de popmelodieën waar hij om bekend staat niet uit het oog.

Inspiratie:

Emil Landman heeft zich van de koude winter tot en met de lente van 2019 laten inspireren door de bruisende muziek- en kunstscene van de Big Apple. Tijdens een fietstocht door de meest levendige delen van de binnenstad, vond Landman een geluid dat de kille, snelle, afstandelijkheid en drukte van Manhattan vat. Hoewel zijn stem nog altijd verfijnd is en je weet te raken, voelt zijn nieuwe muziek avontuurlijker, wilder en ongetemder aan dan zijn vorige platen.

https://www.tivolivredenburg.nl/

 

Geen opmerkingen: