<script> <style>
News: Electric Hollers - LIVE LP - Programma Live Music Heino 2021/2022 News: Down The Rabbit Hole (DTRH) van 27 tot en met 29 augustus. 2021. News: Cuby and the Blizzards tribute band 8 Juli Enschede(Livestream) Huntenpop verplaats naar 2022 Alligator Records 50 Years
Livestream - 20/05 /2021 MetroTV - ENorm

🔘 Electric Hollers - LIVE LP

NIEUWE LIVE-LP - Achter de schermen hebben we er de afgelopen periode hard aan gewerkt en nu mogen we het bekend maken! Trots presenteren we in samenwerking met de Friese Vinyl Club, Deepgrooves, Popfabryk en Neushoorn onze eerste live-lp: ‘LIVE IN NEUSHOORN’.

Het album is een liveregistratie van onze releaseshow in Neushoorn en bevat vijf nummers. We presenteren het albumop zondag 4 april in de grote zaal van Neushoorn. Tickets voor de show zijn nu te koop via www.neushoorn.nl.

De foto op de cover is gemaakt door Jan Lenting, het artwork is gemaakt door Lance Schmale en de muziek is opgenomen, gemixed en gemastered door Bonne van der Wal.

Voor de show zijn door de coronamaatregelen slechts 30 tickets beschikbaar. Indien er op 4 april nog geen concerten georganiseerd mogen worden dan zal het optreden worden verplaatst. Ticketkopers ontvangen het album gratis na afloop van de show.

Geen opmerkingen: