White Cowbell Oklahoma (CAN) komende week weer in Nederland voor 6 shows

White-Cowbell-Oklahoma
White Cowbell Oklahoma
WHITE COWBELL OKLAHOMA (CAN) KOMENDE WEEK IN NEDERLAND VOOR ZES SHOWS

O.a. Paradiso, Nijmeegse Vierdaagse en Zwarte Cross, Raalte Tivoli.Niet alleen in de Zwitserse bergen is het luide gerinkel van koebellen (gemiddeld 100 tot 113 decibel) deze zomer te horen. Ook in AmsterdamAstenNijmegen (de  Vierdaagse),DeventerRaalte en op de Zwarte Cross domineert komende twee weken een koebel. Een witte dan nog, uit het Amerikaanse Oklahoma.

That’s right: de vijf cowboys plus cowgirl van de Canadese rock armada White Cowbell Oklahoma arriveren deze week in Nederland voor de volgende zes shows:
    

Fuck yeah, en ze hebben ook nog een nieuwe (licht erotische) video uit genaamd Harder Come, Harder Fall, de klootzakken, die afkomstig is van hun laatste cd Seven Seas of Sleaze


Dat WCO daar verder geen enkele ophef over maakte -noch aandacht aan besteedde middels een duurbetaalde vlogger, influencer, marketeer, trendwatcher of soortgelijke uitwas van de menselijke evolutie- toont maar weer eens aan dat deze swamp motherfuckers alleen maar leven voor optredens en dat ze verder nergens een single fuck om geven.

voor meer INFO: ron@aceshighpromotion.nl

Geen opmerkingen: