Sane Alexander nieuwe singel en tour data

Shane-AlexanderSane Alexander nieuwe singel en tour data

http://www.realrootscafe.comShane Alexander hoeft in Nederland geen nadere introductie meer. Al vanaf de release van The Middle Way (2005) toert hij frequent door de EU. De man die het podium deelde met mensen als Jewel, John Hiatt, Suzanne Vega, Seal en classicrock bands als Styx en Yes was voor het laatst in 2016 in ons land.
Terwijl Alexander in de luwte druk bezig was met de promotie van de CD Bliss werd het liedje, van zijn voorafgaande CD Ladera, Skyway Drive-In (check video) bijna 14 miljoen keer via Spotify gestreamd. Muziek maken is voor Shane Alexander veel meer dan musiceren en het beschrijven van zijn gevoelens en belevingen. Voor hem is het een ingewikkelde puzzel met momenten van pure, willekeurige creatieve gelukzaligheid. Shane Alexander is de komende tijd mogelijk in de buurt. Hier zijn de tour data:

    maandag 05 november 2018,  Oberhausen,  Tresohr Session ,  DE
    dinsdag 06 november 2018,  Hamm,  Hoppegarden,  DE
    vrijdag 09 november 2018,  Boxmeer,  Weijer Kapel,  NL
    zaterdag 10 november 2018,  Amsterdam,  Café Belcampo,  NL
    zondag 11 november 2018,  Waddinxveen,  Cultuurhuys de Kroon (NM)
    maandag 12 november 2018,  Utrecht,  De Parel van Zuilen ,  NL
    donderdag 15 november 2018,  Venlo,  De Speelplaats,  NL
    vrijdag 16 november 2018,  Nijmegen,  St. Jacobs Kapel,  NLAlexander is ondertussen alweer bezig met zijn zevende volwaardige release, die waarschijnlijk in april 2019 zal uitkomen. Vooruitlopend op deze release en zijn aanstaande tour door Duitsland en Nederland komt Shane Alexander nu met de release van zijn nieuwe singel River Bed. Het liedje schreef hij samen met Jesse Payo, waarmee hij ook zijn befaamd akoestisch kunststukje I Will Die Alone (check video) maakte. De singel River Bed ging afgelopen vrijdag in première bij Blues Magazine NL.

Fotosbluesrock.nl Translate This Page