Hollis Brown tekent bij Mascot Label Group

HOLLIS-BROWNHollis Brown tekent bij Mascot Label Group

Mascot Label Group heeft aangekondigd de ondertekening van Hollis Brown aan een wereldwijde opname overeenkomst met Cool Green Recordings.  Lead singer Mike Montali deelt, "Het is een eer om te werken met een van de beste labels ter wereld.
Kan niet wachten om samen geweldige dingen te doen".  Mascot Label Group President, Noord-Amerika Ron Burman biedt aan: "We zijn blij dat Hollis Brown zich bij onze MLG familie kan aansluiten. Ik hou van hun unieke merk van aanstekelijke soulvolle authentieke Amerikaanse rock.  Mike heeft klassieke zang in de trant van Petty, Dylan en Young....... Ik werd weggeblazen toen ik ze voor het eerst hoorde".
Genoemd naar een Bob Dylan nummer ("The Ballad of Hollis Brown"), werd de band gevormd door Queens-natives en songwriters Mike Montali (lead vocale/gitaar) en Jonathan Bonilla (lead gitaar).  Zowel 2de generatie immigranten (respectievelijk Italiaans-Amerikaanse en Puerto Ricaans-Amerikaanse), vonden ze al snel hun muzikale broeders in heel Amerika, met Andrew Zehnal (drums) uit Cleveland en Adam Bock (keyboard/zang) uit St. Louis.

De band heeft sinds hun oprichting in 2009 een aanzienlijk succes geboekt.  Naast kant raves uit de media over de hele wereld, heeft de band het repertoire van de band is opgenomen in de wereldwijde trailer voor de Michael Keaton film "The Founder," de Willem Dafoe/Matt Dillon film "Bad Country," Directe TV's "Koninkrijk"; Showtime's "Shameless," MTV's "Real World," en een online advertentiecampagne voor Abercrombie & Fitch naast vele andere syncs.

De band heeft uitgebreid getourd in Amerika en Europa, headlining en het ondersteunen van bands als The Counting Crows, Citizen Cope, The Zombies, Jackie Greene, Heartless Bastards, Rich Robinson of Black Crowes, en Jesse Malin, en het opbouwen van een indrukwekkende fanbase op beide continenten.

Internet: Hollis Brown
Hier kan men terecht voor meer bij Mascot label Group INFO