Introducing Mr Eazi

Introducing Mr Eazi
Property is een track van zomerse proporties
Na London Town feat. Giggs en het Shaku Shaku anthem Overload met Slim Case & Mr Real dropt Mr Eazi nu zijn nieuwe track Property! Voor dit onweerstaanbare zomernummer is hij de samenwerking aangegaan met Fred van Mo-T en Mi Casa op saxofoon. In Kaapstad in Zuid-Afrika werd onder regie van JM Films de video opgenomen, die op perfecte wijze het kleurrijke en levendige van Property weerspiegelt.


Oluwatosin Oluwole Ajibade werd geboren in Port Harcourt in Nigeria en is een rijzende ster in de Afrobeats-scène. Hij werd genomineerd voor een BET, MOBO en African Pride award en won eerder al de Headies Award voor Next Rated, de Top Naija Music Award voor Artist of the Year, Apple Music’s Up Next Artist en Best of Africa. Mr Eazi brak internationaal door met tracks als Bankulize, Skin Tight, Hollup, Dance for Me, Leg Over, Pour Me Water en is samen met Anne-Marie ook te horen op Let Me Live van Rudimental en Major Lazer. Zeker niet zijn eerste samenwerking, want eerder deed hij al mee met RAYE (Decline), Steel Banglez (Bad), M.O. & Lotto Boyzz (Bad Vibe) en Crazy Cousinz (No Way).
Ondertussen staat de teller van zijn tracks op meer dan 250 miljoen streams en werkt hij op dit moment aan zijn project Life is Eazi, Vol. 2 - Lagos To London. Momenteel gaat hij de wereld over met zijn Happy Boy Tour. Zo was hij onlangs in Noorwegen, Canada, Zweden en Ierland en heeft hij zomerfestivals afgesloten waaronder Wirless, Lovebox en Sonar.

Op 25 augustus staat Mr Eazi op het podium bij Encore Festival in Amsterdam.

www.v2benelux.com 
Voor meer informatie en persaanvragen:
freek.stoltenborgh@v2benelux.com