Concert: DVL terug naar De Lantaarn

DVL terug naar De Lantaarn

Supergroep DVL komt op vrijdag 21 september terug naar De Lantaarn. De band begon als een eerbetoon aan cult-bluesband The Red Devils, maar is inmiddels uitgegroeid tot een triomfantelijke verschijning en een van de meest vermakelijke en woeste bluesacts van dit moment.
De band bestaat uit Leden van The Hoax, aangevuld met Guy Forsyth. Als special guest komt deze avond Big Pete mee, die bij de vorige reünietournee van The Red Devils fungeerde als vervanger van de overleden zanger/mondharmonicaspeler Lester Butler.

The Red Devils (1988-1994) mengde gruizige betonblues met een rauwe punkenergie. De band bracht het legendarische live-album King King uit, dat veel deuren naar mooie samenwerkingen opende zoals met Mick Jagger, Johnny Cash en Bruce Willis. DVL neemt twee supportacts mee: Beaux Gris Gris & The Apocalypse en Guy & Jeska Forsyth. De zaal gaat open om 20.30 uur. Aanvang is om 21.00 uur. Kaarten kosten 20 euro. Voor kaartverkoop zie www.eventbrite.nl. Op zaterdag 29 september treedt ook The Brandos op in De Lantaarn. Deze band was afgelopen juni nog te zien op Ribs & Blues.

http://lantaarn.nl/