The Kooks kruipen uit de duisternis!

The Kooks kruipen uit de duisternis!


info@v2benelux.comThe_kooks_2018Let's Go Sunshine ziet het daglicht op 31 augustus 2018.
Luister nu alvast naar No Pressure en All The Time!


The Kooks zijn terug met de twee nieuwe nummers No Pressure en All The Time en hebben meer details bekendgemaakt over het langverwachte nieuwe album Let’s Go Sunshine dat op 31 augustus zal uitkomen. Een album met breekbare en gedurfde nummers waarop melancholie wordt gemixt met euforie.


In de nasleep van de uitverkochte Engelse arena tournee en het doorbreken van de grens van één biljoen streams zijn The Kooks met Let’s Go Sunshine klaar om zich definitief te vestigen in de annalen van de Britse muziekhistorie. Let’s Go Sunshine is een gewaagd album waarop het karakteristieke Kooks geluid is teruggebracht tot zijn puurste vorm, terwijl ze het in een gevarieerdere en meer volwassen richting hebben gestuwd. Een roerend en energiek werk vol karakteristieke Kooks melodieën en diepzinnig in zijn portret over het moderne Britse stadsleven. Met in het hart en de ziel verhalen over het verlies van onschuld, relaties die vervagen en het proces van scheiding en herstel. Het is het geluid van een ambitieuze en zelfverzekerde band die haar nek uitsteekt en met Let’s Go Sunshine een duidelijk statement afgeeft.  

Er is veel gebeurd sinds de carrière The Kooks een vliegende start maakte met het debuut Inside In/Inside Out. Dankzij streaming hebben veel fans The Kooks de afgelopen jaren ontdekt, staat de teller inmiddels op ruim één biljoen streams, gaf de band verleden jaar een show in de Wembley Arena in Londen en staat ze deze zomer op alle grote festivals waaronder op zondag 17 juni op Pinkpop.  

Voor meer informatie en persaanvragen:
freek.stoltenborgh@v2benelux.com