<script> <style>

HBF(Holland Blues Festival Grolloo - 13/14/15 Juni 2024  Crossroads Festival Bonn(BRD) Ledffoot - 10/05/2024 - Olst • Bluespeer 17 18 19 MEI '24 • NOT THE ROLLING STONES (UK) - zondag 26 mei 2024 Heino • Jam-Session Heino 21 April/12 Mei 2024 • THE MUDD FOOTE (USA) | zaterdag 14 september Heino • SUGARIFF, funky rockband uit Arnhem | zaterdag 09 november Heino •

Jorja Smith kondigt debuutalbum aan

sander.stijnen@v2benelux.comJorasmithlostandfound_SmallJorja Smith kondigt debuutalbum aan
Lost & Found verschijnt op 8 juni via The Orchard / V2 Records.
Met een BRIT Award, miljoenen streams en tien coverstory’s in Europa en Amerika op zak, heeft de carrière van Jorja Smith de afgelopen twee jaar een sensationele ontwikkeling doorgemaakt.
Na haar debuut in 2016 met de single Blue Lights ging ze in 2017 met Bruno Mars mee op het Amerikaanse gedeelte van zijn wereldtournee en werkte samen met Drake (More Life) en schreef voor de soundtrack van Black Panther met niemand minder dan Kendrick Lamar het nummer I Am. Begin dit jaar won Jorja Smith een BRITs Critics’ Choice award en bracht het prachtig eerlijke Let Me Down uit met een emotioneel geladen rap van MC Stormzy.
In het midden van haar totaal uitverkochte Amerikaanse tournee, met onder andere een optreden op Coachella verleden week, heeft rising star Jorja Smith aangekondigd dat haar debuutalbum Lost & Found op 8 juni uitkomt. Lost & Found is het rijke resultaat van jaren hard werken en een waar artistiek statement. Ze speelt op de twaalf nummers met aanstekelijke popmelodieën die ze verweeft met jeugdig charisma, eigenzinnige teksten en onderbouwde opinies. De onderwerpen op Lost & Found zijn soms persoonlijk, dan weer vanuit een observatie, maar altijd herkenbaar. Het album, dat tussen het zeventiende en twintigste levensjaar van Jorja tot stand kwam bevat, de eerder verschenen tracks Blue Lights, Teenage Fantasy en Where Did I Go?. Deze zomer is Jorja te zien op Down The Rabbit Hole.



Voor meer informatie en persaanvragen:
sander.stijnen@v2benelux.com


Fotosbluesrock.nl Translate This Page