.

.

Agenda

1e Rockin’ all over Den Nul Outdoor 18 Augustus

01 September Bluesrockfestival Tegelen

Bluesfestival Hoogeveen 17 November 2018


maandag 12 maart 2018

The Tallest Man On Earth terug met An Ocean new Single

www.v2benelux.comThe_Tallest_Man_On_EarthThe Tallest Man On Earth terug met An Ocean
De single maakt deel uit van het When The Bird Sees The Solid Ground project.
De zanger is dit najaar te zien in Nederland.

An Ocean is het eerste liedje in een nieuwe reeks van The Tallest Man On Earth getiteld When The Bird Sees The Solid Ground. Elk nummer gaat simultaan vergezeld van een video die door Kristian Matsson zelf is geregisseerd. Zowel de liedjes als de video’s zullen in de winter, lente en zomer tot stand komen in Amerika en Zweden. Naar aanleiding van het When The Bird Sees The Solid Ground project onderneemt The Tallest Man On Earth in september en oktober een solotournee en is in ons land te zien in Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Groningen.

Ongeveer een jaar geleden begon Matsson een visie na te jagen, hoewel hij niet precies wist wat die visie nou eigenlijk was. Het had in ieder geval iets te maken met het wegblijven van de traditionele albumcyclus waarbij je een dozijn nummers moet opnemen en dan een jaar moet wachten voordat ze uitkomen. En het had ook iets te maken met de drang om zelf video’s te maken, gevoed door zijn grote interesse in fotografie en film. Wat volgde waren de A Light In Demos. Liedjes die snel werden opgenomen, vaak helemaal op camera.

Muziek en beelden ontwikkelden zich tegelijkertijd en dat zorgde bij Matsson voor een opwindende en geestdriftige energie. The Light In Demos hebben de weg geplaveid voor When The Bird Sees The Solid Ground. Het was een concept dat voor deze serie werd uitgebreid en omgevormd door het op een paar essentiële punten te veranderen: deze keer worden de nummers ook in een studio opgenomen, zodat ze op de juiste wijze gemixd en gemasterd kunnen worden, en apart uitgebracht zodat iedereen ze altijd en overal volledig tot zich kan nemen.

The Tallest Man On Earth komt in september en oktober naar Nederland voor een aantal optredens. De voorverkoop voor deze concerten start op vrijdag 16 maart om 12.00 uur.

29-09-2018 Nacht van de Poezie Festival, Utrecht
30-09-2018 Stadsschouwburg, Rotterdam
01-10-2018 De Duif, Amsterdam
02-10-2018 De Duif, Amsterdam
03-10-2018 Stadsschouwburg, Groningen

www.v2benelux.com