.

.

Agenda

1e Rockin’ all over Den Nul Outdoor 18 Augustus

01 September Bluesrockfestival Tegelen

Bluesfestival Hoogeveen 17 November 2018


zondag 17 september 2017

Concert: David Bowie Tribute[Non Blonde Bowie] Heino 14 Oktober

Concert: David Bowie Tribute Heino 14 Oktober Non Blonde Bowie | Nicolaaskerk Heino

Voor alle fans van David Bowie: hou zaterdag 14 oktober vrij en kom naar de Nicolaaskerk in Heino! De Stichting Live Music Heino heeft Non Blonde Bowie geregeld en zoals ook alle voorgaande keren bij de tribute-concerten al bleek: dat wordt weer genieten!

Bekende nummers op het repertoire David Bowie overleed op 10 januari 2016 en liet een heel groot oeuvre achter. Non Blonde Bowie speelt graag zijn bekendste nummers, dus de kans is groot dat je Space Oddity, Changes, Life on Mars?, Ziggy Stardust, Let’s Dance, Absolute Beginners, Heroes, Where Are We Now? en Blackstar voorbij ziet komen op 14 oktober. De band swingt enorm, mede dankzij de goede blazerssectie. Bij eerdere optredens ging het dak er bijna af.
Aanvang
De kerk is open vanaf 19.30 uur en het voorprogramma start om 20.00 uur.De voorverkoop start op zaterdag 16 september bij de Smulbaai Heino en Schulten Lederwaren Raalte. De kaarten kosten in de voorverkoop 17,50 euro en aan de kassa 22,50 euro.
Nog meer rock: U2 op 25 november
De heren van de Stichting Live Music Heino zijn nogal dol op goede rockmuziek, dus daarom lag de keus voor de Bowie-tribute voor de hand. Overigens hebben ze op 25 november een ode aan U2 gepland. Noteer dus ook die datum in je agenda!

Info: 
David Robert Jones, oftewel David Bowie wordt beschouwd als een van de invloedrijkste popmuzikanten vanaf de jaren zestig tot heden. Met wereldhits als Space Oddity, Changes, Life on Mars, Ziggy Stardust, Let’s Dance en Heroes verkende Bowie alle uithoeken van de popmuziek.
Non Blonde Bowie brengt de beste nummers uit het repertoire van de ‘Thin White Duke’ met een fenomenale blazerssectie. Het gehele oeuvre van David Bowie komt aan bod in de show, van de Ziggy Stardust Rock ‘n Roll tijd tot aan Bowie’s laatste meesterwerk: Blackstar. Non Blonde Bowie speelde al op diverse grote festivals in Nederland, zoals Paaspop, Big Rivers Festival, Heerlijk Hemelrijk en MOMfest.
Bandleden:
Danny Keetels: Gitaar/Leadzang
Bart van Zandvoort: Basgitaar/Zang
Carlo Lepelaars: Drums
Thom Kooijmans: Saxofoon/Zang
Stefan Danckaert: Trompet/Trombone/Bugel/Zang