Release: RONNIE MONTROSE:10X10 komt op 29 September uit.

Toen Ronnie Montrose overleed op 3 maart 2012, was hij midden aan het werken aan een album  zoals de originele MONTROSE (1973-1974) en GAMMA (1979-1983) periodes. De artistiek rusteloze Montrose volgde zijn muzieus zonder twijfel, maar in 2003 belde hij bassist Ricky Phillips ( STYX , BAD ENGLISH ) en drummer Eric Singer ( KISS , ALICE COOPER ) om een ​​power-trio project aan te pakken dat veel moeilijker zou zijn dan alles Hij had in jaren gedaan.
Het idee was om tien liedjes op te nemen met tien verschillende zangers en bel het album "10x10" . Hij bracht Phillips en Singer naar de studio van Doug Messenger in North Hollywood en de drie muzikanten zetten live op - geen pre-productie repetities en geen overdubbels - en slaan tien basis tracks over twee of drie dagen uit. Helaas, Montrose kon het album niet doorlopen tijdens zijn leven en het kan wellicht nooit meer dan een paar Montrose- familievrienden zijn gehoord. Montrose slaagde erin om enkele van zijn gekozen vocalisten op te nemen - zoals Sammy Hagar en Edgar Winter - maar financiën, schema's en een angstaanjagende ziekte die samengebracht werd om de voortgang te vertragen en uiteindelijk te stoppen.

We kunnen allemaal Phillips , Singer , Leighsa Montrose en Rhino Records nu bedanken, want het album dat voor de tijd verloren was, is nu beschikbaar voor pre-order.

Op 29 september 2017 zal Rhino Records "10x10" op 180 gram vinyl ($ 21,98), cd ($ 14,98) en digitaal vrijlaten. Het album bevat geïnspireerde koppelingen, zoals DEEP PURPLE zanger Glenn Hughes met DEF LEPPARD gitarist Phil Collen ( "Still Singin 'With The Band" ) en zanger Sammy Hagar met TOTO gitarist Steve Lukather ( "Color Blind" ). De legendarische bluesgitarist Joe Bonamassa toont ook zijn gitaar talenten op de track "The Kingdom's Come Undone" met Ricky Phillips op zang. Enkele artiesten zingen en spelen, zoals Edgar Winter ( "Love Is An Art" ) en Tommy Shaw ( "Strong Enough" )
Tracklist:

01. "Heavy Traffic" met Eric Martin & Dave Meniketti
02. "Love is an Art" met Edgar Winter & Rick Derringer
03. "Color Blind" met Sammy Hagar en Steve Lukather
04. "Still Singin 'With The Band" met Glenn Hughes, Phil Collen & Jimmy "Z" Zavala
05. "Sterk genoeg" met Tommy Shaw
06. "Any Minute" met Mark Farner & Ricky Phillips
07. "The Kingdom's Come Undone" met Ricky Phillips & Joe Bonamassa
08. "Een goede reden" met Bruce Turgon & Brad Whitford
09. "Head On Straight" met Davey Pattison & Marc Bonilla
10. "I'm Not Lying" met Gregg Rolie, Tom Gimbel en Lawrence Gowan

Montrose - Paper Money [Full Album] (Remastered)