Release: Chris Robinson Brotherhood-Barefoot In The Head 2017

Chris Robinson Brotherhood-Barefoot In The Head 2017

Wat begon als een bijbehorend project voor Robinson in 2011, terwijl zijn bekendste band de Black Crowes in hiatus was, is de Broederschap nu een paar jaar geleden de belangrijkste focus in muziek na de hobbelige opbreek van de Crowes. Hij is nu vijftig en ziet er nog ouder dan dat uit, maar die jeugdige, onderscheidende stem die in de ziel wordt doordrongen is nog steeds zijn calling kaart, en is het aanbrengen van liedjes met de wijsheid van iemand van de generatie voor zijnne
.
De nieuwste twist in zijn lange sang als muzikant is weer tevreden met het maken van muziek voor niets anders dan de pure vreugde om muziek te maken met gelijkgestemde kameraden Neal Casal (gitaar) en voormalige Crowes-bandgenoot Adam MacDougall (toetsenborden), samen met Recente vervangers Jeff Hill (bass) en Tony Leone (drums).
Chris Robinson

Tot nu toe is Robinson's zesjarige band productief in de hel, die vier studioalbums, een E.P. En twee live albums gemengd door de beroemde Grateful Dead soundbord mixer Betty Cantor-Jackson. Al tijdens het uitvoeren van ongeveer 115 shows per jaar.