<script> <style>

HBF(Holland Blues Festival Grolloo - 20 / 21 Juni 2025  Crossroads Festival Bonn(BRD)   ROVAR (DE) supportact THE BREW (UK)  |  zondag 27 oktober Liederholthuis • Zondag 03 November Bluesfestival Hedon Zwolle • SUGARIFF, funky rockband uit Arnhem | zaterdag 09 november Heino • Rock Am Ring(BRD) 40 Jaar 6 tm 8 Juni 2025 • LED ZEPPELIN, tribute by Kashmir  | zaterdag 15 februari 2025 •  GOLDEN EARRING, tribute by The Naked Truth | • Zaterdag 08 Maart Sean Webster's Blues All Nighter | • zaterdag 05 april • ERIC CLAPTON tribute by Claptunes | zaterdag 17 mei 2025 • THE BLUESBONES (BE) opnieuw bij LMH! | zaterdag 22 november 2025 •

Eindelijk staat Huntenpop 2024 voor de deur

Eindelijk staat Huntenpop 2024 voor de deur. In deze mail lees je de allerlaatste handige informatie voor je bezoek aan Huntenpop.

๐—ง๐—ถ๐—ฐ๐—ธ๐—ฒ๐˜ ๐—จ๐—ฝ๐—ฑ๐—ฎ๐˜๐—ฒ: ๐˜‡๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด 98% ๐˜‚๐—ถ๐˜๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ผ๐—ฐ๐—ต๐˜!
Op dit moment gaan de allerlaatste kaarten voor de zaterdag van Huntenpop in de verkoop. Wil je er bij zijn? Scoor dan nu je ticket voordat je achter het net vist. We kunnen niet garanderen dat er nog kaarten aan de dagkassa zijn.

Op dit moment zijn we met alle vrijwilligers snoeihard aan het bikkelen om het terrein, ondanks de vele windhozen en regenbuien van de afgelopen 24 uur, in orde te maken. 

De allerlaatste kaarten koop je via de rode knop hieronder  of surf naar www.huntenpop.nl

KAARTEN OPNIEUW ONTVANGEN?
Indien je jouw kaarten graag nog een keer wil ontvangen, kan dat simpel via de volgende link: app.eventgoose.com/lost 

OVERIGE VRAGEN OVER TICKETS? 
Kijk op www.huntenpop.nl/tickets

RESERVEER ALVAST JE KLUISJE ONLINE
⁠Wil je verzekerd zijn van een kluisje voor bijvoorbeeld jouw jas of andere (waardevolle) spullen, reserveer dan alvast een kluisje via https://huntenpop2024.eventsafe.eu

ZIJN ER OOK OORDOPPEN TE KOOP?
Pluggerz heeft een stand op het festivalterrein met oordoppen.

IS ER OOK HUNTENPOPMERCHANDISE?
Jazeker, dit jaar zijn er oa t-shirts, hoedjes, petjes, stickers en zelfs een heuse tattoo te koop 
 
Kamperen op de gezelligste festivalcamping van Nederland?
Zin om nog heel even door te gaan als het festivalterrein al dicht is? Of direct je nest in pal naast het festivalterrein? Boek dan HIER nog snel even รฉรฉn van de laatste campingtickets. Je hebt daarmee van donderdag 15 augustus 18.00 uur t/m zondag 18 augustus 12.00 uur toegang tot de gezelligste camping van Nederland.
๐—ข๐—ท๐—ฒ๐—ฒ...๐˜ƒ๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐—ธ๐˜„๐—ถ๐—ท๐˜. ๐—ฉ๐—ถ๐—ป๐—ฑ ๐˜‡๐—ฒ ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฑ๐—ถ๐—ด๐—ถ๐˜๐—ฎ๐—น๐—ฒ ๐—ฝ๐—น๐—ฎ๐˜๐˜๐—ฒ๐—ด๐—ฟ๐—ผ๐—ป๐—ฑ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—”๐—ฝ๐—ฝ๐—ถ๐—ฐ!
Je ken het wel, sta je even een vet optreden te bekijken, ben je opeens je vrienden kwijt.  Hoe vind je ze terug op dat terrein met al die duizenden Huntenpoppers? Stressss!  Gelukkig hebben we nu de ideale oplossing: een ๐—ฑ๐—ถ๐—ด๐—ถ๐˜๐—ฎ๐—น๐—ฒ ๐—ฝ๐—น๐—ฎ๐˜๐˜๐—ฒ๐—ด๐—ฟ๐—ผ๐—ป๐—ฑ van het festivalterrein waarop de locatie van je vrienden te zien is! Hoe handig is dat? Vrienden weer gevonden!  Download nu de Appic app, zet jezelf op aanwezig bij Huntenpop en bekijk de event map. Ook leuk om nu alvast te checken! 

 ๐˜ฝ๐™š๐™ ๐™ž๐™Ÿ๐™  ๐™š๐™ฃ ๐™™๐™ค๐™ฌ๐™ฃ๐™ก๐™ค๐™–๐™™ ๐™™๐™š ๐˜ผ๐™‹๐™‹๐™„๐˜พ ๐™–๐™ฅ๐™ฅ ๐™ซ๐™ž๐™– https://appic.events/nl/evenement/huntenpop-2024
๐—•๐—ฒ๐—ธ๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐—ป๐˜‚ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ง๐—œ๐— ๐—˜๐—ง๐—”๐—•๐—Ÿ๐—˜ 
Het puzzelen kan nu echt beginnen. Plan alvast hoe jouw festival eruit gaat zien met de timetable. Je kunt een interactieve versie van de timetable bekijken via onze website of je persoonlijke timetable samenstellen in de Appic app. Liever een PDF? Ook die is op onze website te downloaden.

 ๐——๐—ผ๐˜„๐—ป๐—น๐—ผ๐—ฎ๐—ฑ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—”๐—ฝ๐—ฝ๐—ถ๐—ฐ ๐—ฎ๐—ฝ๐—ฝ in de Appstore of Playstore en stel je persoonlijke timetable samen  https://appic.events/nl/evenement/huntenpop-2024/timetable

๐—•๐—ฒ๐—ธ๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜๐—ถ๐—บ๐—ฒ๐˜๐—ฎ๐—ฏ๐—น๐—ฒ ๐—ผ๐—ฝ ๐—ผ๐—ป๐˜‡๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ฏ๐˜€๐—ถ๐˜๐—ฒ (ook een PDF-versie)
 https://www.huntenpop.nl/timetable/

Alvast heel veel puzzelplezier
Route naar het festivalterrein

Per auto (Utrecht/Arnhem)
A12 richting Oberhausen, afslag Doetinchem (A18), afslag Ulft, bij stoplicht rechts richting Ulft, rechtdoor bij stoplichten (3x), rechtdoor bij rotondes (2x). Na 200 m is rechts het festivalterrein (volg de borden), bij de rotonde de 1e afslag en je gaat direct naar de parkeerplaats nabij het festivalterrein.

Parkeren
Parkeren kan op het ruime parkeerterrein tegen betaling van 5 euro (cash of pin). De parkeerplaats is op korte loopafstand van het festivalterrein.

Adres voor navigatie: 
Ulftseweg 128, 7064 LE, Silvolde

KISS & RIDE:
Voor Kiss & Ride + groepen die met de bus komen, graag de kant van de DRU aanhouden. Dat is navigatieadres: Emailleplein, Ulft.  Van daaruit kan iedereen het bruggetje overlopen richting het festivalterrein.

Openbaar Vervoer
Het festival is goed te bereiken met openbaar vervoer. Uitstappen kan bij bushalte ‘DRU Industriepark’ in Ulft. Van daaruit loop je in slechts een paar minuten naar het festivalterrein. Loop langs de gebouwen van de DRU op om vervolgens via de baileybrug richting het festivalterrein te gaan. Voor tijden kan je kijken op www.9292ov.nl

Taxi Vervoer
Taxi Achterhoek, 06-38044525
Taxi Annet, 06-30909009
Taxi Attent, 06-45080039

Openingstijden festivalterrein
Vrijdag 16-08-2024
Open: 18:00 uur 
Einde: 01.00 uur

Zaterdag 17-08-2024
Open: 13:00 uur 
Sluit: 01.00 uur

Huntenpop Camping:
Open vanaf donderdag 15-08-2024 om 18:00 uur
Sluit op zondag 18-08-2024 om 12:00 uur

Munten
We werken met munten en deze kunnen zowel contant als met pin betaald worden. De muntprijs is gelijk aan vorig jaar, €3,30 per stuk. Er zijn geen losse pinautomaten op het terrein om extra geld op te nemen. 

Nix18: onder de 18, geen alcohol
Alcoholhoudende dranken worden alleen verstrekt aan 18-jarigen en ouder. Hier zal streng op worden toegezien. Ook het doorgeven van alcohol aan onder de 18 is strafbaar.

Toegangsbeleid
Elke bezoeker onder de 25 jaar oud krijgt bij de ingang een polsbandje en is verplicht deze op het terrein te dragen i.v.m. de controle op het alcoholgebruik. Uiteraard is legitimatie verplicht. 

Roken/sigaretten
Er zijn GEEN sigaretten verkrijgbaar. De strenge regelgeving en torenhoge boetes heeft ons doen besluiten geen sigaretten meer te verkopen op het festivalterrein. 

LET OP:  Roken en Vapen in tenten en onder overkappingen is ten strengste verboden. Wij gaan hier op controleren en zullen de eventuele boete verhalen op de overtreder.

Mag ik eigen eten of drinken meenemen? 
Het is niet toegestaan drank en etenswaren mee te nemen het terrein op. 

Huisregels/Campingregels
Voor de huisregels en campingregels, zie www.huntenpop.nl

Geen opmerkingen: