<script> <style>

Rock Tribute Festival Raalte - laatste info

Rock Tribute Festival Raalte - laatste info

Jaaaaa! Overmorgen is het zover! De opbouw is in volle gang, zie onze Facebook voor wat opbouwkiekjes! We kunnen niet wachten.

Hierbij sturen we je de 10 laatste info zaken voor zaterdag! Tot dan!

P.S. Wegens productionele redenen hebben een beperkt aantal extra tickets te koop in onze ticketshop. Dus heeft jouw vriend(in), buur of vage kennis nog geen ticket? Tik diegene snel aan voor ze weer weg zijn!𝟏. 𝐎𝐩𝐞𝐧𝐢𝐧𝐠𝐬𝐭𝐢𝐣𝐝𝐞𝐧

Op zaterdag is het terrein open van 13:00 tot 02:00 uur. Dan speelt de eerste band om 14:00 uur en wordt de laatste noot om 01:00 uur gespeeld.

𝟐. 𝐁𝐥𝐨𝐤𝐤𝐞𝐧𝐬𝐜𝐡𝐞𝐦𝐚

Op onze website vind je het blokkenschema. Zo weet je precies wanneer jouw favoriete band speelt. Tip: sla de afbeelding op op je telefoon.

𝟑. 𝐀𝐝𝐫𝐞𝐬

Navigeer naar Vrieswijk 2, Raalte. Zowel de parkeerplaats voor auto's als de fietsenstalling staan aangegeven met bebording.

𝟒. 𝐌𝐮𝐧𝐭𝐞𝐧

Je betaalt op het terrein met munten. Munten kun je zowel met cash als pin betalen.

𝟓. 𝐓𝐢𝐜𝐤𝐞𝐭𝐬

Je kunt je ticket vanaf je telefoon laten scannen of geprint meenemen. Je vindt je ticket in je mailbox of in je Paylogic account. Heb je vragen? Neem dan contact op met Paylogic. Ben je jouw kaartje kwijt? Via deze link kan hem opnieuw laten opsturen. Check ook zeker je spambox eventjes.

𝟔. 𝐊𝐥𝐮𝐢𝐬𝐣𝐞𝐬

Er zijn kluisjes beschikbaar. Je kunt ze zelfs van te voren reserveren, zo ben je van een kluisje verzekerd. Klik hier om er één te reserveren!

𝟕. 𝐇𝐞𝐭 𝐰𝐞𝐞𝐫

Het wordt aangenaam festival weer! Het terrein is hier en daar nog wel wat drassig van de regen van de afgelopen tijd, houd hier rekening mee bij je schoenkeuze. ;-)

𝟖. 𝐉𝐚𝐬 𝐨𝐟 𝐭𝐫𝐮𝐢 𝐦𝐞𝐞

Het kan 's avonds afkoelen, dus neem een jas of trui mee. 

𝟗. 𝐅𝐨𝐨𝐝 & 𝐝𝐫𝐢𝐧𝐤𝐬

Er is voldoende aanbod aan eten en drinken op het festivalterrein. Eten en drinken betaal je met munten. Deze munten kan je met cash of pin kopen bij de muntenkassa.

𝟏𝟎. 𝐇𝐞𝐞𝐥 𝐯𝐞𝐞𝐥 𝐩𝐥𝐞𝐳𝐢𝐞𝐫!

Het belangrijkste: maak er een mooi weekend van en heb veel plezier! Tot zaterdag allemaal! LET'S ROCK!

Geen opmerkingen: