<script> <style>
HBF(Holland Blues Festival Grolloo - 13/14/15 Juni 2024  Crossroads Festival Bonn(BRD) Ledffoot - 10/05/2024 - Olst • Bluespeer 17 18 19 MEI '24 • NOT THE ROLLING STONES (UK) - zondag 26 mei 2024 Heino • Jam-Session Heino 21 April/12 Mei 2024 • THE MUDD FOOTE (USA) | zaterdag 14 september Heino • SUGARIFF, funky rockband uit Arnhem | zaterdag 09 november Heino •

Harlem Lake: Ons 1e platencontract! En nieuwe muziek

Album announcement

Harlem Lake: Ons 1e platencontract!

Allereerst zijn we (voor het eerst in onze carrière) getekend bij een platenlabel, en niet zomaar één; Jazzhaus Records, hoe te gek is dat? We kijken ernaar uit om met hen samen te werken en veel mooie dingen te realiseren.

In september komt ons langverwachte album 'The Mirrored Mask' uit, als opvolger van 'A Fool's Paradise Vol. 1'. Dit album is heel speciaal voor ons en we hopen dat jullie er net zo van.

Het is niet zomaar een verzameling nummers, maar een reis door onze diepste emoties. We geloven dat ware verbinding ontstaat wanneer we onze ziel blootleggen, en dat is precies wat we met dit album doen.

We ontvingen al een eerste album recensie op de plaat. Die lees je hier!


In april trappen we dit af met de start van onze The Mirrored Mask tour door Europa waarbij we jullie alvast trakteren op gloednieuw materiaal. Dat wordt een feestje! En dit brengt ons bij het volgende punt, want hou je vast, er is meer...

Dus, een nieuw album, een EU tour, wat gaat er nu nog meer gebeuren?

We plannen een releaseparty (de exacte datum volgt nog) gevolgd door een clubtour, in samenwerking met Arrow Classic Rock. MAAR om jou als trouwe fan alvast te trakteren, kun je het album vanaf 12 april fysiek verkrijgen bij een van onze shows (denk aan Breda Jazz en Ribs & Blues Raalte in mei)! Ook worden de cd en het vinyl verspreid over de muziekwinkels. Hiermee willen wij het belang van fysieke muziek voor de industrie benadrukken en degenen belonen die bereid zijn de muziek actief te ondersteunen. 

05.04 Nieuwe Single: The Thought Of You

We snappen dat dit niet voor iedereen mogelijk is en dat je natuurlijk al snakt naar nieuwe Harlem Lake muziek ;) Daarom brengen we op 5 april onze tweede single uit van dit album, getiteld 'The Thought of You'!

Op deze gevoelige ballade laten we onze Americana-kant zien. Het nummer gaat over het moeten breken van het hart van een geliefde en de angst voor de pijn die dat met zich meebrengt.

Dus zet 5 april in je agenda, of pre-save het liedje alvast op jouw streaming platform! 

De presave link is overigens: https://orcd.co/harlemlakethethoughtofyou

Geen opmerkingen: