<script> <style>

Nederlandstalige Americana en intense muziek uit Engeland

Nederlandstalige Americana en intense muziek uit Engeland

Op zaterdagavond Nederlandstalige Americana van Ricky Koole en Roel Spanjers, op de zondag-middag gevolgd door intense muziek en mooi gitaarspel van Foreign Affairs. Een afwisselend weekend in De Amer! Zorg dat je erbij bent!

Ricky Koole & Roel Spanjers, zaterdag 10 februari, 20.00 uur

Rick Koole brengt tijdens dit concert in De Amer liedjes van haar nieuwste Nederlandstalige plaat ‘Altijd iemand’ ten gehore. Op deze plaat komt voor Ricky alles bij elkaar: haar liefde voor Americana en haar liefde voor de Nederlandse taal. “Dit album is mijn persoonlijkste plaat tot nu toe” zegt ze er zelf over.

Ze tourde al naar de theaters in het land samen met de band Ocobar. In De Amer doet ze het in een intiemere bezetting, namelijk enkel met toetsenist/zanger Roel Spanjers. Naast werk van de nieuwe plaat zal ze ook eerdere nummers spelen en zal ook Roel Spanjers een aantal eigen nummers spelen.

Alvast even luisteren? Dat kan: Ricky Koole, Roel Spanjers en Ocobar - Dichtbij ben jij van mij

Foreign Affair, zondag 11 februari, 14.00 uur

De zingende en gitaar spelende broers Adam en Lawrence Purnell uit Bristol komen naar De Amer! In Engeland maken ze al langer naam met hun intense muziek, fraaie gitaarspel en vooral ook mooie zelfgeschreven liedjes. Muzikaal zijn ze van vele markten thuis, ze maken stevige nummers met elektrische gitaren, maar daarnaast ook rustige sfeervolle nummers waarbij ze zichzelf op akoestische gitaar begeleiden. Na het optreden in De Amer gaat Drenthe vast ook overstag.

De broers hebben net een drukke en succesvolle toer door Engeland achter de rug en in 2024 is nu Europa dus aan de beurt. Zondagmiddag 11 februari zou best wel eens een speciale middag kunnen worden!
Luister maar eens: Foreign Affairs - One of These Days.

Reserveren

De concerten duren ongeveer anderhalf uur en er is één pauze. Een kaartje kost € 25 en is inclusief twee consumpties. Je kunt reserveren via het formulier op onze website: https://www.cafedeamer.nl/reserveren-en-annuleren. Binnen enkele dagen krijg je een betaalverzoek. Pas na betaling, en onze bevestiging daarvan, is je reservering afgerond.


Aankomende concerten

  • Orange Skyline, zaterdag 27 januari 14.00 en 20.00 uur (voor beide concerten nog enkele kaarten beschikbaar)
  • Eric Vloeimans & Tuur Florizoone, vrijdag 2 februari 20.00 uur (vol)
  • De Traan, zaterdag 3 februari, 20.00 uur
  • The BluesBones, zondag 4 februari 14.00 uur (vol)

Geen opmerkingen: