<script> <style>

HBF(Holland Blues Festival Grolloo - 9/10 Juni 2023  zaterdag 7 oktober - New Blues Festival Assen 2023  JUBILEUMEDITIE(25 JAAR RIBS & BLUES) 27-28-29 MEI, PINKSTEREN 2023  Bluesworld Café Ozgur Hazar(Belgie) 05.Sep.2023 Hedon Zwolle • Crossroads Festival Bonn(BRD) • Ian Siegal - Hoftheater Raalte - vrijdag 13 oktober 2023 • 09 September 2023 • Bluesfestival Tegelen STATE OF HART - zondag 08 oktober Heino BRICKYARD - zondag 19 november Heino 

/marquee>

Timetable

🅵🅴🆂🆃🅸🆅🅰🅻🆂 𝟐𝟎𝟐𝟑

Concert: CALIFORNICATED

Concert: CALIFORNICATED (A TRIBUTE TO THE RED HOT CHILI PEPPERS)

  • Locatie: De Maalderij.
  • Plaats: Heino
  • Datum: 21.05.2023
  • Foto's: Harrie Huisman

De band Californicated is opgericht in 2020 en verovert sindsdien Nederland en België. Met hun energieke en indrukwekkende podiumact is het de ideale festivalact maar ook eigen shows trekken volle zalen. Elk publiek wordt meegenomen in een waanzinnige rockshow.

De band deed in 2023 mee aan The Tribute : Battle Of The Bands S2 op SBS6 en door hun zeer goede indruk lieten ze definitief zien dat ze thuis horen op de grote podia als Nederlands beste RHCP-Tribute.

Wat kun je van ze verwachten?

De band rockt het repertoire van de Red Hot Chili Peppers, van de alom bekende klassiekers, zoals “Under the Bridge”, “Californication” en “Give it Away”, tot de laatste nieuwe hits van “Unlimited Love” zoals “Black Summer” en van het album “Return of the Dream Canteen” de te gekke “Fake as Fu@k” . Hun show is voor elke muziekliefhebber wat wils!

Californicated doet er álles aan om een zo authentiek mogelijk geluid te reproduceren. Het contact met de geluidsman van de Peppers zelf heeft hier ook zéker zijn aandeel in.  Als mega-fans spelen ze met dezelfde instrumenten als die van de Peppers zelf. Of het nou gaat om de AAX cymbals van Chad, de sunburst Fender Stratocaster of Gretsch White Falcon zoals die van Frusciante of de exacte Fender basgitaren én pedalen van Flea: Californicated heeft het!

Californicated is ontstaan uit liefde voor de Red hot Chili Peppers. Hun frisse, jonge blik op de klassieke hits van deze wereldsterren, in combinatie met hun onuitputtelijke energie en toewijding zorgt voor een show die je niet mag missen!

We nodigen je uit om te komen luisteren en je mee te laten voeren in de wereld van Californicated!

Foto's Harrie Huisman

Geen opmerkingen: