<script> <style>

HBF(Holland Blues Festival Grolloo - 13/14/15 Juni 2024  Crossroads Festival Bonn(BRD) Ledffoot - 10/05/2024 - Olst • Bluespeer 17 18 19 MEI '24 • NOT THE ROLLING STONES (UK) - zondag 26 mei 2024 Heino • Jam-Session Heino 21 April/12 Mei 2024 • THE MUDD FOOTE (USA) | zaterdag 14 september Heino • SUGARIFF, funky rockband uit Arnhem | zaterdag 09 november Heino •

News: Eerste live-show Erik Neimeijer & band bij de Smidse in Nijverdal

ZINiN erg blij met last minute boeking

ZINiN heeft last minute een fantastische show aan de programmering in De Smidse kunnen toevoegen en heeft daarmee meteen een dubbele primeur te pakken. Op vrijdag 10 maart komt Erik Neimeijer met zijn nieuwe band naar de Smidse in Nijverdal. Het is voor Erik de eerste keer dat hij live speelt met zijn band en daarnaast ook de eerste keer dat hij zijn eigen nummers aan het publiek laat horen.

Erik Neimeijer & Live band -  Live at de Smidse
 vr 10 mrt 2023 - 20:30
 Reserveren

Erik Neimeijer was één van de energieke en creatieve krachten achter de populaire band Bökkers en jarenlang speelde hij aan de zijde van leadzanger Hendrik Jan Bökkers op alle grote festivals en voor uitverkochte zalen. Met de formatie Lorrainville won hij als zanger en songwriter een Edison en ondertussen bouwde hij zijn carrière als kunstenaar ook (inter)nationaal succesvol uit.

Neimeijer voor het eerst live met nieuwe band
De muzikale scheppingsdrang van Erik Neimeijer blijft niet stilstaan. Komend jaar brengt hij een album uit met eigen nummers bij platenlabel Goomah Music. Op dit album richt hij zich op de muziek die hem het meeste aan zijn hart gaat. Met hulp van bassist en tekstschrijver Peter Slager (BLØF), Sven Hammond en drummer Jeroen Hobert nam hij dit nieuwe album op. Het resultaat is soulvol en uplifting en in De Smidse zal Neimeijer voor het eerst live te horen zijn met zijn eigen nummers en fantastische liveband.

Erik Neimeijer & Live band
 Erik Neimeijer & Live band
 Live at de Smidse
 vr 10 mrt 2023 - 20:30
 Reserveren

Geen opmerkingen: