<script> <style>

HBF(Holland Blues Festival Grolloo - 14/15 Juni 2024  zaterdag 7 oktober - New Blues Festival Assen 2023   Crossroads Festival Bonn(BRD) • Ian Siegal - Hoftheater Raalte - vrijdag 13 oktober 2023 • STATE OF HART - zondag 08 oktober Heino BRICKYARD - zondag 19 november Heino • 18 November Bluesfestival Hoogeveen 2023• 19 December Bluesworld Festval Hedon Zwolle

 

🅵🅴🆂🆃🅸🆅🅰🅻🆂 𝟐𝟎𝟐𝟑

Blues PEER komt met nieuwe namen | 26 27 28 MEI '23Triggerfinger, The Waterboys, Walter Trout, The Robert Cray

Band, Luka Bloom, Ben l’Oncle Soul, Meskerem Mees, Sons, en veel meer moois

De line-up voor Blues Peer 2023 is er, en wat voor één?!

Alle tickets zijn vanaf nu beschikbaar. Wees snel: 5.000 = (opnieuw) uitverkocht!  Vrijdagavond Peerse Feesten met gratis inkom voor iedereen: hoera! Tot 16 jaar gans het weekend gratis inkom

Veel Belgen, veel vrouwelijke artiesten, internationaal gerenommeerde toppers en levende legendes. Met die ingrediënten schakelen we een versnelling hoger om het zeer gesmaakte recept van de eerste vernieuwde editie Blues Peer van vorig jaar weer dat extra pigment te geven. 28 internationale én Belgische topartiesten op drie dagen tijd, gespreid over twee podia aan de Deusterkapel. Dat met een gratis volksfeest ‘Peerse Feesten’ op de vrijdagavond, en een dagkaartje zaterdag/zondag aan nog steeds slechts 45 euro. Jongeren tot en met 16 jaar mogen het hele weekend gratis binnen.

De hartslag de hoogte in, de nekharen rechtop

Jan Bas van Blues Peer: ‘The Blues are the roots, the rest are the fruits. Er staan alleen maar artiesten op het podium die de ziel raken: muziek met ballen, maar evenzeer pure ontroering. We zijn heel fier op de komst van een wereldgroep als The Waterboys en levende blueslegendes Walter Trout en Robert Cray. Dat we ‘Belgium’s finest’ Triggerfinger konden strikken, is fantastisch! Maar we vinden het ook ontzettend belangrijk om aanstormend talent de kans te geven een publiek te beroeren.

Bewuste ticketprijzen

Een dagticket zaterdag/zondag is er nog steeds voor slechts 45 euro. Inderdaad, dat is exact hetzelfde bedrag als vorig jaar. Een bewuste keuze om de dingen ietwat betaalbaar te houden voor de festivalliefhebber.

https://bluespeer23.tickoweb.be/selection

Peerse Feesten, vrijdag gratis voor iedereen!

De vrijdagavond 26 mei maken we er weer een volksfeest van voor Peer en omstreken. Net zoals bij de vorige editie, is er dan gratis toegang voor iedereen.

Het hoofdpodium wordt dan ook omgedoopt tot ‘Peerse Feesten’, met Noordkaap als lokale klepper, om het vuur aan het de te steken.

Line-up Blues Peer 2023

  1. 26 mei, gratis inkom: Peerse feesten!

NOORDKAAP (BE) SLOPER (BE/NL/UK) - HARLEM LAKE (NL) - JEN (BE)- and more…

zat. 27 mei:

TRIGGERFINGER (BE) - WALTER TROUT (USA) THE ROBERT CRAY BAND (USA)

MESKEREM MEES (BE) - KITTY, DAISY & LEWIS (UK) - SONS (BE)

MICHELLE DAVID & THE TRUE TONES (USA/NL) - ERJA LYYTINEN (FIN) - ERROL LINTON (UK)

ISAAC ROUX (BE) - GHALIA VOLT (BE) - LAPWING TRAIL (BE)

zon. 28 mei:

THE WATERBOYS (UK) BEN L’ONCLE SOUL (FR) - LUKA BLOOM (IRL) SUGARAY RAYFORD (USA) - ROBERT JON & THE WRECK (USA)

ERIC STECKEL (USA) - SAMANTHA FISH (USA)

BRIAN TEMPLETON BLUES BAND (USA) - DOGHOUSE SAM & HIS MAGNATONES (BE)

MALVIN MOSKALEZ FT. STEVEN DE BRUYN (BE) - G-ROOTS GOSPEL (NL)

Voor meer info: communication@bluespeer.be 

 

Geen opmerkingen: