<script> <style>

HBF(Holland Blues Festival Grolloo - 13/14/15 Juni 2024  Crossroads Festival Bonn(BRD) Ledffoot - 10/05/2024 - Olst • Bluespeer 17 18 19 MEI '24 • NOT THE ROLLING STONES (UK) - zondag 26 mei 2024 Heino • Jam-Session Heino 21 April/12 Mei 2024 • THE MUDD FOOTE (USA) | zaterdag 14 september Heino • Bluesfestival Hoogeveen Zatredag 14 september• SUGARIFF, funky rockband uit Arnhem | zaterdag 09 november Heino •

Spectaculaire pop, rasechte blues; binnenkort in De Amer

Kom jij voor prachtige songs van Diederik Nomden met spectaculaire omlijsting van Rumble Royale? Of kies je voor de blues van Abi Wallenstein & Blues Culture? Met deze twee gevestigde namen op de agenda wordt het gegarandeerd een afwisselend weekend.

 Maar eerst een nieuwtje dat we graag met je delen. Eurosonic Noorderslag (ESNS) heeft plaatsgevonden in Groningen. Onderdeel van ESNS is het Popgala Noord; “de ultieme viering van het succes van de Noord-Nederlandse popcultuur”. In de categorie ‘Beste Podium Noord’ was Cultureel café De Amer genomineerd. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee en ontzettend trots op! De award is uitgereikt aan OOST, we feliciteren hen van harte met deze mooie bekroning.

 Terug naar onze eigen ‘ultieme viering’ op het Amerpodium. Zien we je binnenkort tijdens één van de volgende fantastische optredens?

  Diederik Nomben & Rumble Royale (zaterdag 11 februari om 14:00 uur en 20:00 uur)

“Gaat het toch nog gebeuren!” Diederik met éigen werk op het Amerpodium. Diederiks herkenbare stem, prachtige teksten en een fijne band (denk aan percussie, achtergrondzangeressen, Hammond orgel, blazers) beloven een spektakel dat maar net op het podium zal passen.

Voor de mensen die nog denken ‘waar ken ik die naam toch van?’ hebben we een aantal hints: Her Majesty, The Analogues, Royal Parks, optredens bij DWDD, een optreden samen met Bertolf een aantal jaren geleden hier in Amen… Om maar wat te noemen. Diederiks eigen werk is door de overvolle agenda een beetje naar de achtergrond verschoven en dat is zonde.

 

Ons geluk is dat singer-songwriter de tijd en de juiste mensen heeft gevonden om zijn nummers ten gehore te brengen. Het eerst geplande avondconcert was rap uitverkocht dus grijp je kans nu het nog kan: een tweede concert is gepland in de middag. Garandeer jezelf van een plek en reserveer snel een stoel.

Twijfel je nog? Kijk dan vooral eens naar hun promotiefilmpje:

 Abi Wallenstein & Blues Culture (zondag 12 februari om 14:00 uur)

Ook de liefhebbers van blues komen aan hun trekken dit weekend. Het is niet voor het eerst dat deze muzikant in hart en nieren, geboren op 8 december 1945, op ons podium staat. Heel vaak komt dat niet voor, wat ook terug te zien is op zijn eigen touragenda. Eén keer komt hij optreden in Nederland de komende tijd. Met Blues Culture, in Amen.

 Drie heren en hun instrumenten. Meer heb je niet nodig die zondag op onze deel. Kijk zelf maar: 

Zorg dat je er bij bent en reserveer. 

 Reserveren

Alle concerten bij De Amer duren ongeveer anderhalf uur en er is één pauze. Een kaartje kost €25 en is inclusief twee consumpties. Je kunt reserveren via het formulier op onze website: https://www.cafedeamer.nl/reserveren-en-annuleren.

Binnen enkele dagen krijg je een betaalverzoek. Pas na betaling, en onze bevestiging daarvan, is je reservering afgerond.

 

Aankomend:

Jan James zondag 29 januari om 14:00 uur

De Traan zaterdag 4 februari om 20:00 uur

Darling West zondag 5 februari om 14:00 uur (warm aanbevolen)

Geen opmerkingen: