<script> <style>

◙ Rhythm & Blues Night 29 April 2023  HBF(Holland Blues Festival Grolloo - 9/10 Juni 2023  CLAPTUNES (Eric Clapton tribute) | zondag 26 februari 2023 Heino  JUBILEUMEDITIE(25 JAAR RIBS & BLUES) 27-28-29 MEI, PINKSTEREN 2023  Bluesworld Café Ozgur Hazar(Belgie) 05.Sep.2023 Hedon Zwolle ◙ Crossroads Festival Bonn(BRD)

/marquee>

🅵🅴🆂🆃🅸🆅🅰🅻🆂 𝟐𝟎𝟐𝟑

Moulin Blues 2023 met vijf nieuwe namen.

Hoewel het nog aardig koud is, kijken wij toch graag vooruit naar een lentezon en een heel fijn Moulin Blues 2023!

We zijn verheugd te melden dat de voorverkoop voor de 36e editie van Moulin Blues, flitsend van start is gegaan. Vandaag vertellen we je graag welke vijf nieuwe namen we bij kunnen schrijven op het affiche van Moulin Blues 2023 (5 & 6 mei):

 Blues Caravan 2023 ft. Ally Venable, Ashley Sherlock & Will Jacobs

De blueskaravaan houdt halt in Ospel! Aan boord bevinden drie jonge en getalenteerde bluesmuzikanten. Gaat dat zien.

De Blues Caravan is al bijna twintig jaar lang een jaarlijks terugkerend evenement waarin een aantal artiesten uit de stal van het Ruf label wordt gepresenteerd. We presenteren ze voor je!

Ashley Sherlock (UK) komt vanuit Manchester de caravan ingevlogen. Ook zo'n talentvolle artiest die het vooral moet hebben van de bluesrock met een flinke portie funk! Stevig werk!

Ally Venable (USA) is een jonge singer-songwriter-gitariste uit Kilgore, Texas. Ze groeit op met zingen in de kerk en luistert naar de muziek van Texaanse musici zoals Stevie Ray Vaughan. Verwacht van haar het nodige gitaargeweld op hoge hakken! Volgens Texas roots-icoon Mike Zito is Ally Venable de toekomst van de blues en de cross-over muziek van de Amerikaanse rootsrock.

Uit Chicago komt Will Jacobs (USA). Slechts 29 jaren staan er op de teller bij Will Jacobs maar we hebben hier te maken met een zeer getalenteerde gitarist, een die tijdens de Memphis International Blues Showcase in 2009 al het nodige stof deed opwaaien in zijn rol als bandleider van Dirty Deal.

https://www.moulinblues.nl/nl/line-up

Geen opmerkingen: