Voor vragen en suggesties

Zwoele blues en virtuoos gitaarspel in De Amer met Kyla Brox en Lloyd Spiegel


Voor broeierige, meeslepende muziek zit je van 7 t/m 9 oktober goed bij café De Amer. Zowel vrijdagavond als zondagmiddag kun je genieten van blues en soul door Kyla Brox en Lloyd Spiegel respectievelijk.

 Kyla Brox, vrijdag 7 oktober, 20.00 uur

De Engelse zangeres Kyla Brox komt uit een muzikale familie en groeit van jongs af aan op met blues en soul. Als tiener ontmoet ze levenspartner Danny Blomeley in de Viktor Brox Blues Train van haar vader. Na muzikale omzwervingen tot in de Australische outback vormt ze met Danny uiteindelijk de Kyla Brox Band. In De Amer treden ze echter als duo op. Kyla staat bekend als “finest female blues singer of her generation” en beschikt over een heel krachtige en flexibele stem. Daarmee creëert ze aan het begin van deze herfst alsnog een zwoele sfeer die het publiek van begin tot eind blijft boeien.   

                                

 Lloyd Spiegel, zondag 9 oktober, 14.00 uur

14-voudig Australian Blues Award winnaar, zanger, gitarist en songwriter Lloyd Spiegel toont als zes jarige al zijn muzikale interesses. Gestimuleerd door zijn vader speelt hij binnen een paar jaar in blues club bands. Als tien jarige wint hij al een talenten jacht en met dertien jaar vormt hij zijn eerste band Midnight Special. Vanaf 1996 treedt Lloyd solo op in theaters en op festivals rond de wereld. Hij vermaakt zijn publiek met virtuoos gitaar spel, ijzersterke teksten en een neiging tot humoristische vertellingen. Dat leidt tot unieke prestaties die alle gangbare clichés rondom blues muziek doorbreken.

 Reserveren

De concerten duren ongeveer anderhalf uur en er is één pauze. Een kaartje kost € 25 en is inclusief twee consumpties. Je kunt reserveren via het formulier op onze website: https://www.cafedeamer.nl/reserveren-en-annuleren. Binnen enkele dagen krijg je een betaalverzoek. Pas na betaling, en onze bevestiging daarvan, is je reservering afgerond. 

BINNENKORT

Niels Geusebroek, zaterdag 24 september 20.00 uur

Our Man in the Field, zondag 25 september, 14.00 uur

Magna Carta, vrijdag 30 september, 20.00 uur, UITVERKOCHT

Shakedown Tim, zondag 2 oktober, 14.00 uur

Geen opmerkingen:

Een reactie posten