<script> <style>

HBF(Holland Blues Festival Grolloo - 13/14/15 Juni 2024  Crossroads Festival Bonn(BRD) Ledffoot - 10/05/2024 - Olst • Bluespeer 17 18 19 MEI '24 • NOT THE ROLLING STONES (UK) - zondag 26 mei 2024 Heino • Jam-Session Heino 21 April/12 Mei 2024 • THE MUDD FOOTE (USA) | zaterdag 14 september Heino • SUGARIFF, funky rockband uit Arnhem | zaterdag 09 november Heino •

REXORIA tekent bij Black Lodge Records

REXORIA tekent een nieuw platencontract bij Black Lodge Records. Een nieuw album uitbrengen begin 2023.
We zijn allemaal blij om aan te kondigen dat REXORIA tekent bij Black Lodge Records!

De afgelopen jaren, die erg vreemd waren vanwege Covid-19, heeft de band hard gewerkt aan hun aankomende nummers. Drie jaar zijn verstreken sinds het laatste album "Ice Breaker" werd uitgebracht, en nu is het derde REXORIA-album eindelijk klaar - en klaar om gelanceerd te worden!

Het album bevat nog meer melodieus en pakkend refrein, zwaardere gitaren, pittige drums en aanwezige keyboards dan voorheen. En tot slot, de stem van Frida Ohlin heeft meer attitude en klinkt groter dan ooit.

Het nieuwe album komt begin 2023 uit.



Frida zegt:
Ik ga niet liegen. Deze laatste jaren zijn zwaar geweest. Niet in staat zijn om jullie geweldige fans te ontmoeten en te doen waar we van houden: Live muziek spelen!
Dus niet alleen de grote opluchting dat dit nu geschiedenis is, maar we worden ook helemaal opgestookt dat een geweldig label als Black Lodge ons derde album wil uitbrengen!

Ik geloof dat deze samenwerking precies is wat REXORIA nodig heeft. Met echte professionals die de metal scene en business begrijpen zoals die nu is. Dit zal alle veranderingen aanbrengen om ervoor te zorgen dat iedereen dit album opmerkt!

Met nummers die veel verder gaan dan wat we ooit hebben gedaan, is het gewoon de kers op de taart. Ik geloof echt dat dit zowel onze huidige fans zal aanspreken als een nieuw publiek zal aantrekken. Dus maak je klaar voor een gloednieuwe REXORIA!

Jonas voegt toe:
Vanaf de eerste geschreven toon van het nieuwe album wist ik dat dit iets speciaals zou worden!

Frida en ik hebben aan de nummers meegewerkt en ik geloof echt dat we met dit album nieuwe hoogten hebben bereikt. De eer om samen te werken met Stefan Helleblad van Within Temptation, die het album heeft gemixt, was een groot succes.

En dit album samen met Black Lodge/Sound Pollution kunnen uitbrengen is een perfecte match voor REXORIA! Voor alle oude en nieuwe fans klinkt dit album zo fris en modern, maar tegelijkertijd hebben we ook zwaardere en wat snellere nummers dan eerdere albums.

Geen opmerkingen: