<script> <style>

HBF(Holland Blues Festival Grolloo - 13/14/15 Juni 2024  Crossroads Festival Bonn(BRD) Ledffoot - 10/05/2024 - Olst • Bluespeer 17 18 19 MEI '24 • NOT THE ROLLING STONES (UK) - zondag 26 mei 2024 Heino • Jam-Session Heino 21 April/12 Mei 2024 • THE MUDD FOOTE (USA) | zaterdag 14 september Heino • Bluesfestival Hoogeveen Zatredag 14 september• SUGARIFF, funky rockband uit Arnhem | zaterdag 09 november Heino •

In Memoriam: Theo Outhuijse Overleden

Theo Outhuijse is onverwacht overleden. Theo Outhuijse gaf de geest en liet familie en vrienden met een gebroken hart achter. Het overlijden van Theo Outhuijse heeft verdriet gebracht en de familie met rouw en pijn achtergelaten. Onze gedachten en gebeden zijn bij de dierbaren van Theo Outhuijse Een kerel met een hart van goud, Theo Outhuijse was de belichaming van veel goeds. We hoorden van dit overlijdensnieuws via een gebruiker op sociale media, de verklaring leest hieronder.

Theo Outhuijse Overlijden 1953-2022 –  Theo Outhuijse uit Harderwijk, Nederland, Legendarische drummer en mede-oprichter van The MarbleTones, bij veel fans in de volksmond bekend als 'Thumper', is helaas en onverwacht overleden donderdag 08 september , 2022, familie, naaste familieleden en andere dierbaren achterlatend in totale verwoestingen en verdriet. Familie en vrienden waren er kapot van toen Theo overleed.

Theo, de liefhebbende echtgenoot van Marisa Bottenheft en vader van drie kinderen, werd geboren op 16 mei 1953 in Amsterdam, wat hem slechts 69 jaar oud is op het moment van zijn onverwachte maar vredige overlijden. We sturen onze liefde en gebeden naar de familie van Theo . Fatalitiesaroundme hoorde over deze trieste gebeurtenis door een publicatie gemaakt door The Marble Amps op hun officiële sociale media-handvatten op vrijdag 09 september 2022, de onderstaande verklaringen;

Gisteren is onze drummer en goede vriend Theo Outhuijse op 69-jarige leeftijd overleden. Theo was mede-oprichter van de MarbleTones. We speelden de eerste 7-jarige stint van 2002-2009 en daarna slechts af en toe tot 2012. Theo was de drijvende kracht in onze band en zorgde voor alle boekingen waardoor we in 2007 zelfs in de San Fransisco Bay Area konden spelen.

Toen Theo onze band verliet, creëerde hij een gat dat lange tijd niet eenvoudig was op te vullen. Theo zijn geweldige persoonlijkheid en geweldige drumtalent zal ik nooit vergeten. We hebben zoete herinneringen aan de goede tijden die we hadden en de manier waarop hij ons aan het lachen kon maken, zelfs in slechte tijden. Ik hoop dat Theo vrede heeft gevonden met zijn lot. Wij wensen de familie veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

Geen opmerkingen: