<script> <style>
HBF(Holland Blues Festival Grolloo - 13/14/15 Juni 2024  Crossroads Festival Bonn(BRD) Ledffoot - 10/05/2024 - Olst • Bluespeer 17 18 19 MEI '24 • NOT THE ROLLING STONES (UK) - zondag 26 mei 2024 Heino • Jam-Session Heino 21 April/12 Mei 2024 • THE MUDD FOOTE (USA) | zaterdag 14 september Heino • SUGARIFF, funky rockband uit Arnhem | zaterdag 09 november Heino •

de Amer: Een weekend met echte rasmuzikanten.

Het weekend van 24 en 25 september staat in het teken van twee bijzondere singer-songwriters. Qua muziek zijn ze totaal verschillend, maar het zijn allebei echte rasmuzikanten die inspiratie halen uit hun eigen leven en belevenissen.

Niels Geusebroek, zaterdag 24 september, 20.00 uur

Veelzijdige en inmiddels door de wol geverfde singer-songwriter. Al van jongs af aan is hij met muziek bezig met als invloed en inspiratie de LP kast van zijn ouders. Hij begint met de piano en daarna volgt de gitaar. Met de band ‘Silkstone’ speelde hij op alle grote podia en festivals. Daarna volgt een zeer succesvolle carrière als solo artiest zeer succesvol met hits en prachtige albums. Met het album ‘Wildfire’ slaat hij 2016 een andere weg in. Een nieuwe look, een nieuwe sound, een nieuwe levensfase, vaderschap. Niels zoekt samenwerking met diverse muzikanten. Met net een EP uit met vijf nieuwe songs belooft dit een prachtig concert te worden.

Hier al een voorproefje: Niels Geusebroek - Dreamer

Our Man In The Field, zondag 25 september, 14.00 uur

Rustgevend, onthaastend en indrukwekkend”, het zijn slechts een paar termen uit de lovende recensies van het eerste album ‘Company Of Strangers’ van Our Man In The Field. Drijvende kracht in de band is de Brit Alexander Ellis, een ambachtelijke singer-songwriter. Hij observeert en schrijft tijdloze en toch nieuwe muziek die hij vaak op zichzelf betrekt. Ellis geeft een Britse draai aan americana, met duidelijke country invloeden en gedrenkt in contrabas, lapsteel-, banjo- en akoestische gitaarklanken.

Our Man In The Field, vier man sterk, een echte aanrader. Mis dit bijzondere muzikale veldwerk niet!

Al even genieten?: Our Man In The Field, Swansong for BBC Introducing Live at The Rattle

Reserveren

De concerten duren ongeveer anderhalf uur en er is één pauze. Een kaartje kost € 25 en is inclusief twee consumpties. Je kunt reserveren via het formulier op onze website: https://www.cafedeamer.nl/reserveren-en-annuleren. Binnen enkele dagen krijg je een betaalverzoek. Pas na betaling, en onze bevestiging daarvan, is je reservering afgerond  

BINNENKORT

Jesper Lindell, vrijdag 9 september, 20.00 uur

JW Roy, zaterdag 10 september, 20.00 uur

Otis Gibbs, zondag 11 september, 14.00 uur

Guy Verlinde Duo, vrijdag 16 september, 20.00 uur

Pé & Rinus, Zaterdag 17 en zondag 18 september, uitverkocht!

Geen opmerkingen: