<script> <style>

◙ Rhythm & Blues Night 29 April 2023 ◙ HBF(Holland Blues Festival Grolloo - 9/10 Juni 2023 ◙ CLAPTUNES (Eric Clapton tribute) | zondag 26 februari 2023 Heino ◙ JUBILEUMEDITIE(25 JAAR RIBS & BLUES) 27-28-29 MEI, PINKSTEREN 2023 ◙  ◙ Bluesworld Café Ozgur Hazar(Belgie) 05.Sep.2023 Hedon Zwolle

/marquee>

Concert: Tobi Lee - Bluesrockfestival Tegelen

  • Gezien: Tobi Lee
  • Datum: 03 September
  • Locatie: Doolhoftheater Tegelen

Met de herbevestiging van bijna het complete programma van het Bluesrock Festival van 2021 kan de 37e editie van het festival in de herkansing, en wel op zaterdag 3 september 2022. Met op het affiche; Eric Gales, Laurence Jones, Michelle David & The True-Tones, Rob Tognoni, Beaux Gris Gris & The Apocalypse, What The Frnk en als nieuwe toevoeging Toby Lee.

 

De pas 17 jarige Toby Lee wordt door Joe Bonamassa getipt als toekomstig superster van de Blues. En als Joe zoiets roept dan betekent dat ook wat! Inmiddels heeft Toby, ondanks zijn jonge leeftijd, al een indrukwekkende CV opgebouwd. Zijn muzikale reis begon op vier jarige leeftijd toen hij van zijn oma een groengele ukelele kreeg. Het instrument ging vanaf dat moment overal mee naar toe. Met acht jaar kreeg hij zijn eerste elektrische gitaar en vanaf zijn tiende wordt hij gesponsord door Gibson, Blackstar en D’Addario-snaren. Met zijn rol in de West End productie “School of Rock – the musical” won hij een Olivier Award voor ‘Outstanding Achievement in Music’, hij is een graag geziene gast in vele TV-shows over de hele wereld en hij werd in 2018 uitgeroepen tot Young Blues Artist of the Year tijdens de UK Blues Awards. Op dit moment werkt hij aan zijn tweede album wat in april uit komt en nu de wereld weer open gaat stromen de boekingen binnen.

Foto's Harrie Huisman voor bluesrock.nl Video: Bluesrock.nl

Geen opmerkingen: