<script> <style>

03 September  Bluesrockfestival Tegelen  18 November 2022 Ana Popovics LIVE In Heino | Rock Tribute Festival Raalte 16.17. September 

/marquee>

Nieuwe single Senja Sargeant Never Gonna Turn Away

Senja Sargeant Never Gonna Turn Away

Op vrijdag 29 juli 2022 brengt Senja Sargeant haar eerste single uit. Haar titelloze debuut EP staat gepland voor release op 23 september 2022. Senja was afgelopen maand al te gast bij het Veronica radioprogramma Soundz LIVE"Deborah Parlor en Senja Sargeant stalen de show in Soundz Live", schreeuwde DJ Maurice Verschuuren van de daken.


Op de dag van de single release is Senja te gast bij Omroep Dtv Oss-Bernheze. Ze doet dan de live première van haar single “Never Gonna Turn Away” in Ferdy van Gils vrijdagmiddag programma “De Middaghits”.

Senja kondigde al eerder haar EP release party aan, dat op 21 september 2022 in de Bitterzoet in Amsterdam zal plaatsvinden. Shane Alexander en band zal dan ook aanschuiven. (TICKETS HIER).

Om Senja's EP-release te ondersteunen, boeken we nu liveshows. Omdat Senja meestal solo maar desgevraagd ook met een band kan optreden, zijn we op zoek naar kleine festivals, podia en intieme huiskamers en tuinconcerten. Kortom, plaatsen die zich graag vullen met mensen die naar muziek komen luisteren. Op 23 oktober 2022 om 15:00 uur doet Senja een Real Roots Café LIVE session in Grand Café De M’ooije Waard in Millingen aan de Rijn.

Geen opmerkingen: