<script> <style>

HBF(Holland Blues Festival Grolloo - 13/14/15 Juni 2024  Crossroads Festival Bonn(BRD) Ledffoot - 10/05/2024 - Olst • Bluespeer 17 18 19 MEI '24 • NOT THE ROLLING STONES (UK) - zondag 26 mei 2024 Heino • Jam-Session Heino 21 April/12 Mei 2024 • THE MUDD FOOTE (USA) | zaterdag 14 september Heino • Bluesfestival Hoogeveen Zatredag 14 september• SUGARIFF, funky rockband uit Arnhem | zaterdag 09 november Heino •

Nieuwe Track van Tami Neilson

"Baby You're A Gun van Aankomend Album "Kingmaker" Release 15 juli Outside Music / V 2 BeNeLux

Tami Neilson - Kingmaker
Oustide / V2 BeNeLux
Album release date 15 juli 2022

Hadden we enkele weken het mooie duet van Tami Neilson met good old Willie Nelson “Beyond the Stars”, nu een de tweede track van het album “Kingmaker”, wederom prachtig! Check de fraaie video link van “Baby You’re A Gun”

De Nieuw-Zeelandse Tami Neilson maakte vier prachtplaten, waarin ze zich ontpopte als een geweldige schrijfster en een zangeres met een strot die paste in de beste Janis Joplin-traditie. Met haar nieuwe, vijfde plaat Kingmaker heeft ze gekozen voor een meer country-achtige aanpak. Absoluut hoogtepunt is het tranentrekkende Beyond The Stars, een duet met Willie Nelson. Maar ook de rest mag er zijn. Teksten over de, voor vrouwen, vaak beroerde staat van de wereld. Feministisch zonder boodschapperig te worden. En nummers die soms sterk doen denken aan de legendarische Bobby Gentry. Kingmaker is een nieuw hoogtepunt in de fascinerende carrière van Tami Neilson. Veel betere platen zullen er in 2022 niet verschijnen.


Wat vooraf ging! De eerste track Neilson & Nelson oftewel Tami & Willie “Beyong the Stras”

Tami Neilson in duet met Willie Nelson “Beyond The Stars” van haar aankomende album “Kingmaker’ dat verwacht wordt op 15 juli 2022 bij Outside Music; distributie V 2 BeNeLux..


Samen met de legendarische Willie Nelson in dit tijdloze duet, was "Beyond the Stars" geschreven (door Tami Neilson en Delaney Davidson) over het verlies van hun beide vaders en het verlangen om weer bij hen te zijn. "Willekeurig de stem van mijn vader in dit duet te hebben is gewoon iets dat mijn stoutste dromen overtreft. Ik huilde 3 dagen nadat het was opgenomen, te luisteren en te bedenken hoe absoluut overweldigd en trots mijn vader, een muzikant en een grote Willie Nelson-fan, zou zijn geweest.” Willie zelf zegt dat het hem doet denken aan Patsy Cline ontmoet Marty Robbins... en als Willie het zegt, nou, we gaan zeker geen ruzie met hem maken.




 

Geen opmerkingen: