<script> <style>

HBF(Holland Blues Festival Grolloo - 13/14/15 Juni 2024  Crossroads Festival Bonn(BRD) Ledffoot - 10/05/2024 - Olst • Bluespeer 17 18 19 MEI '24 • NOT THE ROLLING STONES (UK) - zondag 26 mei 2024 Heino • Jam-Session Heino 21 April/12 Mei 2024 • THE MUDD FOOTE (USA) | zaterdag 14 september Heino • Bluesfestival Hoogeveen Zatredag 14 september• SUGARIFF, funky rockband uit Arnhem | zaterdag 09 november Heino •

Het wordt eem memorabel Paasweekend in De Amer met maar liefst vier concerten!

 

Het wordt een memorabel Paasweekend dit jaar in De Amer! Maar liefst 4 concerten staan er op het programma. Met het unieke geluid van Dede Priest & Johhny Clark Outlaws wordt het zeker een Goede Vrijdag! Zaterdag dan Spinvis, nadere introductie overbodig,  met maar liefst twee concerten. eerste Paasdag even bijkomen en dan sluiten de echte Bluesveteranen van de B.J. Hegen Blues Band ook dit jaar op tweede Paasdag dit weekend fantastisch af.

Dede Priest & Johnny Clark Outlaws, vrijdag 15 april  20.00 uur

Dede, Johnny & zijn Outlaws brengen  een hedendaagse cross-over van blues, rock, folk en country. De band heeft een origineel geluid waar de energie vanaf spat, niet in de laatste plaats door het stemgeluid van frontvrouw Dede Priest.

Dede en Johnny Clark beginnen hun samenwerking in 2015. Een van de resultaten van deze samenwerking is het album ‘Flowers Under The Bridge’ (2017). Stevige gitaar-riffs, gloedvolle gitaarsolo’s, soulvolle zang en een strakke ritmesectie. Afgelopen jaar kwam hun laatste album uit: ‘When Birds were Snakes’.

De verschillende talenten van Johnny Clark (zang, gitaar), Ray Austria (bas) and Leon Toonen (drums) komen op dit album perfect samen met de buitengewoon soulvolle stem van Dede Priest. Luister hier naar de titelsong:

Spinvis, zaterdag 16 april, dubbelconcert om 14.00 en 20.00 uur

Dichter, zanger en muzikant Erik de Jong, alias Spinvis, behoeft eigenlijk geen verdere introductie. Taal, poëzie en verassende arrangementen komen bij hem samen. Het is het handelsmerk van deze inmiddels vaste waarde in het Nederlandse muzieklandschap en in de programmering van De Amer. Niet voor niets sierde hij al de poster en flyer met de concertagenda!

Steeds prachtige optredens die in een mum van tijd zijn uitverkocht. Ook nu gaat het al weer die kant op. Bij het middagconcert is er nog plaats, voor het avondconcert zijn er nog slechts enkele kaarten.

Wees er  dus snel bij om er toch bij te zijn!

Al even genieten: 

B.J. Hegen Blues Band, maandag 18 april 14.00 uur

Al heel vaak stonden bluesveteraan Bé Hegen en zijn mannen op tweede Paasdag in De Amer. De pure blues, met mooie verhalen van een echte kenner aangevuld  met Drentse wijsheden. Eerlijker en oorspronkelijker krijg je de (Chicago) blues bijna nergens meer voorgeschoteld. In zijn hele lange carrière heeft B.J. Hegen zich weten te verzekeren van een vaste groep fans die deze cultheld een warm hart toedragen.

Er zijn nog kaarten beschikbaar. Reserveer snel als een paashaas, deze veteraan verdient een volle Amer!

De mannen in actie:  

Reserveren

De concerten duren ongeveer anderhalf uur en er is één pauze. Een kaartje kost € 25 en is inclusief twee consumpties (koffie/thee vooraf; fris, pils of wijn in de pauze). Je kunt reserveren via het formulier op onze website: https://www.cafedeamer.nl/reserveren-en-annuleren. Binnen enkele dagen krijg je een betaalverzoek. Pas na betaling, en onze bevestiging daarvan, is je reservering afgerond.

We zien je graag in De Amer!


AANKOMENDE CONCERTEN

Leonie Jansen & Carel Kraayenhof, zondag 10 april 17.00 uur

LSB Experience, vrijdag 22 april 20.00 uur

HOTH Brothers, zaterdag 23 april  20.00 uur

Hand Theessink, zondag 24 april  14.00 uur

Altered Five Blues Band,  zondag 1 mei  14.00 uur

Geen opmerkingen: