<script> <style>

Tip Jar en De Traan, 4 en 5 februari in Amen

Voor vrijdag 4 en zaterdag 5 februari staan er weer geweldige artiesten op de agenda van De Amer. Kom genieten van de melodieuze klanken van Americanaband Tip Jar of bouw een feestje met de mannen van smartlappenkoor De Traan.

Tip Jar, vrijdag 4 februari, 20.00 uur

Tip Jar, of met andere woorden: het trio Bart de Win, Arianne Knegt en Harry Hendriks. Drie door de wol geverfde muzikanten die melodieuze, op Amerikaanse rootsmuziek gebaseerde songs meenemen naar Amen. De stemmen van Bart en Arianne matchen prachtig en dat geeft de liedjes een extra dimensie. Vooral als die liedjes een country sound krijgen, inclusief pedal steel guitar. De songs gaan over echte-mensen-dingen en liggen lekker in het gehoor. En de naam Tip Jar? Dat is de fooienpot die beginnende bands bij zich hebben als ze voor wat biertjes mogen komen spelen in de kleine zalen, dromend van succes. Melancholie, ook daar weet dit trio wel raad mee. Nieuwsgierig geworden? 

De Traan, zaterdag 5 februari, 20.00 uur

Sinds hun eerste opreden in 1998 zijn ze niet meer weg te denken van het Amerpodium: smartlappenkoor De Traan. Ieder jaar is het weer een feest als de ruim dertig mannen van De Traan op de planken staan en uit volle borst zingen. Het repertoire bestaat uit een mix van oude smartlappen en levensliederen. Maar ook nieuwe liedjes passeren de revue, altijd gericht op de herkenning die mensen uitnodigt om mee te zingen. Het optreden wordt doorspekt met vele humoristische en hilarische acts. Tot tranen geroerd zijn en pijn in je buik van het lachen: De Traan staat garant voor een avond genieten. Alvast in de stemming komen? Check: 

Reserveren tijdens lockdown?

De huidige lockdown is verlengd tot 25 januari en het is onzeker of de concerten door kunnen gaan. Laat dat je er vooral niet van weerhouden om plaatsen te reserveren! Mochten de optredens van Tip Jar of De Traan niet door kunnen gaan, dan verschuiven we de concerten naar een latere datum. Met een reservering word je als eerste benaderd voor de herkansing.

Je kunt reserveren via het formulier op onze website: https://www.cafedeamer.nl/reserveren-en-annuleren.

 


AANKOMENDE CONCERTEN

Jorick van Norden en band, zaterdag 12 februari 20.00 uur

Greg Izor met Thomans Toussaint band, zondag 13 februari 14.00 uur

The Coo, vrijdag 18 februari 20.00 uur

Stef Paglia Band, zaterdag 19 februari 20.00 uur

JW Roy, zondag 20 februari 14.00 uur

Geen opmerkingen: