<script> <style>

HBF(Holland Blues Festival Grolloo - 13/14/15 Juni 2024  Crossroads Festival Bonn(BRD) Ledffoot - 10/05/2024 - Olst • Bluespeer 17 18 19 MEI '24 • NOT THE ROLLING STONES (UK) - zondag 26 mei 2024 Heino • Jam-Session Heino 21 April/12 Mei 2024 • THE MUDD FOOTE (USA) | zaterdag 14 september Heino • Bluesfestival Hoogeveen Zatredag 14 september• SUGARIFF, funky rockband uit Arnhem | zaterdag 09 november Heino •

Inschrijving concerten tweede helft seizoen

Misschien had je het je al afgevraagd: hoe zit het met de tweede helft van het concertprogramma? Ondanks de onlangs aangescherpte maatregelen en de concertstop tot eind 2021, hopen we dat we in 2022 gewoon weer kunnen starten met het mogelijk maken van de mooie, intieme luisterconcerten waar De Amer zo bekend om staat.

De tweede helft van het programma staat online voor je klaar, zodat je kunt ontdekken welke bijzondere, bekende én nieuwe artiesten we op ons podium gaan verwelkomen. Of het nou blues, folk, singer-songwriter, americana of rock is, er zit vast iets voor je bij.

Hieronder vind je de link. Ga er maar eens lekker voor zitten om te lezen, te luisteren, te kiezen…

https://www.cafedeamer.nl/digiboekje21-22/agenda.html

Inschrijven

En dan wil je je vast wel weer voor één of meerdere concerten inschrijven. In de eerste helft van het seizoen is het gelukt om zoveel mogelijk mensen die hun inschrijvingsformulier tijdens de voorinschrijving hebben ingeleverd een plaatsje te geven bij de gewenste concerten. We streven er natuurlijk naar om dat voor de tweede helft ook weer mogelijk te maken. Bij een te groot aantal aanmeldingen zal er mogelijk geloot moeten worden.

In de bijlage van deze mail vind je een inschrijfformulier dat je kunt uitprinten en waarop je aangeeft welke concerten je wilt bijwonen en met hoeveel mensen je komt. Vergeet ook niet je naam en 06-nummer te vermelden.

Vervolgens kun je één van onderstaande dingen met het ingevulde formulier doen:

·        Scannen of een foto maken en mailen naar: reserveren@cafedeamer.nl.

·        Opsturen naar: Café De Amer, Amen 20, 9446 PC Amen.

Hierna krijg je van ons een bevestiging van ontvangst.

Helaas kun je dit keer je formulier niet zelf langskomen brengen; het café blijft de rest van 2021 gesloten in verband met de maatregelen die 28 november zijn ingegaan.

 Je hebt van 4 t/m 19 december 2021 de tijd om met voorrang in te schrijven. Vanaf 20 december geldt de volgorde van binnenkomst.

 Heb je je formulier al ingestuurd en is er toch nog een concert waar je heen zou willen? Dan kun je altijd gebruik maken van het reserveringsformulier op onze website: www.cafedeamer.nl.

Je gebruikt dit formulier ook voor de januariconcerten die wel in het online programmaoverzicht, maar niet op bijgevoegde het inschrijfformulier staan. Overigens, als je je al eerder hebt opgegeven voor een concert in januari, dan hoeft dat niet nog een keer.

Betalen

Voor de concerten blijven we werken met betaling vooraf. Enkele weken voor aanvang van elk concert van je keuze krijg je een betaalverzoek voor dat concert. Een kaartje voor anderhalf uur onvervalst genieten kost € 25,-. Daar krijg je ook twee consumpties bij.

Coronamaatregelen en concerten op de deel

Uiteraard sluiten we onze ogen niet voor de situatie rondom corona. Hoe de maatregelen er in 2022 uitzien, weten we niet en dus ook niet of de concerten door kunnen gaan en in welke vorm.

Wat we wél kunnen garanderen is dat onze luchtverversingsinstallatie aan alle eisen voldoet om de lucht in de deel schoon en fris te houden. Dat hebben we de afgelopen maanden proefondervindelijk vast kunnen stellen. Bij De Amer zit je goed.

 We wensen je fijne feestdagen en hopen je volgend jaar weer persoonlijk te kunnen ontmoeten en begroeten; we zien je graag in De Amer!

Geen opmerkingen: