<script> <style>

Concert: PACESHIFTERS 8 April Hengelo

Paceshifter

PACESHIFTERS  8 April Hengelo

€15,75(vvk)

Avondkassa € 18,50 Bekijk ticketinformatie Tickets


Na tien jaar touren en vier niet misselijke albums te hebben uitgebracht komt Paceshifters in 2021 met hun magnum opus Brand New Plan op de proppen. Een ronduit prachtige alternatieve rockplaat waarop de band veelzijdiger en beter dan ooit klinkt. Live ook al meer dan tien jaar niet te stuiten en mooi dus gaan kijken op 8 april naar een band in bloedvorm!

Time flies when you’re having fun en dat geldt zeker als je nagaat dat Paceshifters al tien jaar actief is. Wij zijn al tien jaar fan van deze energieke rockers die op het podium harder gaan dan een F16. Na het verschijnen van hun album Brand New Plan is onze bewondering voor dit trio alleen nog maar groter geworden.

Na tien jaar die in het teken stonden van touren en het uitbrengen van vier albums vol druistige alternatieve rock vond de band het zelf tijd voor een nieuw plan en na een tijdje broeden werd dat plan uiteindelijk de nieuwe plaat. Seb Dokman: “We hebben best veel veranderd, vooral in de manier waarop we songs schrijven. We mikten op meer ruimte en dynamiek zonder dat we wilden inleveren op energie en power.”Missie geslaagd. Brand New Plan is een geweldige plaat geworden. Het was al bekend dat de heren prima liedjes konden schrijven maar op Brand New Plan krijgen de songs ook echt de ruimte om zich langzaam in je hoofd te nestelen. Paceshifters klinkt bij vlagen behoedzaam maar kan nog steeds heerlijk uit de bocht vliegen. Een alternatieve gitaarrockplaat volgens het boekje zonder daarbij alle paden plat te treden of alle clichés van stal te halen. Een prestatie van formaat. Luisteren dus die plaat maar vooral de band meepakken op 8 april in Hengelo!

Geen opmerkingen: