<script> <style>

Bluespeer 2022 - Belgie

Opnieuw feest in Peer: Blues Peer herrijst in 2022
Opnieuw genieten op de wei, met topmuziek op meerdere podia, in de typische gezellige Peer-sfeer. De kogel is door de kerk: Blues Peer herrijst met een frisse wind in 2022! Het festival gaat door tijdens het verlengde pinksterweekend. King Tickets voor het weekend zijn al verkrijgbaar.

KING TICKET
King Tickets voor het weekend zijn al beschikbaar aan 75 euro via www.bluespeer.be. De invulling van het weekend is volop aan de gang, en onze blues Buddy familie groeit nog iedere dag. De reguliere ticketverkoop start op een later tijdstip. Binnenkort volgen de eerste namen op de affiche.

bluespeer.be

Zon, muziek, voeten in het gras, een pintje in de hand. Daar gaan we met z’n allen volgend jaar tijdens het verlengde pinksterweekend opnieuw van kunnen genieten op Blues Peer 2022. Het festival herrijst onder een nieuwe organisatie uit haar assen.
“We staan hier samen aan de crossroads, om het in bluestermen te zeggen. Het is duidelijk geworden dat we een vernieuwende weg moeten inslaan om een toekomst voor het festival mogelijk te maken. Een grondige opfrissing, met respect voor the blues”, aldus het team van
BRBF vzw. “Ondanks de onzekere COVID-tijden, liggen er volgend jaar enorme kansen om onze principes waar te maken, zowel artistiek als organisatorisch: bv. een groter aanbod aan artiesten, minder
concurrentie van Limburgse festivals, meer beschikbaar materiaal, medewerkers die nog niet op groot verlof zijn, een verlengd weekend ... We voelen ons gesterkt in dat idee omdat de grote
meerderheid van de Buddies het er mee eens is om die sprong te wagen, zo bleek uit onze recente bevraging.”

BLUES BARN, BUITEN DE LIJNTJES
“We werken onder meer aan een supergezellige Blues Barn. Maar de blues valt niet in één hokje te stoppen, dus er komen zeker nog andere muzikale area’s. De muzikale programmatie zal ook
buiten de lijntjes van de traditionele oerblues kleuren. We willen een breed en divers publiek laten proeven van de moeder der muziekgenres, op een betaalbare manier.
We mikken er bijvoorbeeld op om ook de jonge dertigers en veertigers uit de regio opnieuw massaal tot bij ons te krijgen. Aan eigentijdse spijzen en dranken geen gebrek, beloofd.”

ALLE REGISTERS OPEN
“Het is allesbehalve een gemakkelijke beslissing om de datum voor volgend jaar te verschuiven, laat dat duidelijk zijn. We zijn daarbij niet over één nacht ijs gegaan. Maar met alle elementen in de weegschaal willen we het op deze manier een kans geven in 2022. Als straks bijsturing nodig blijkt, dan zullen we alles zeker ook opnieuw onder de loep nemen voor de toekomst.”


 

 

Geen opmerkingen: