<script> <style>

HBF(Holland Blues Festival Grolloo - 13/14/15 Juni 2024  Crossroads Festival Bonn(BRD) Ledffoot - 10/05/2024 - Olst • Bluespeer 17 18 19 MEI '24 • NOT THE ROLLING STONES (UK) - zondag 26 mei 2024 Heino • Jam-Session Heino 21 April/12 Mei 2024 • THE MUDD FOOTE (USA) | zaterdag 14 september Heino • Bluesfestival Hoogeveen Zatredag 14 september• SUGARIFF, funky rockband uit Arnhem | zaterdag 09 november Heino •

Blues' met Henk de Kat & Friends of de prachtige ingetogen melodieën van singer-songwriter Tim Knol

Voor vrijdag 3 en zaterdag  4 december staan er weer twee fantastische, maar ook zeer verschillende artiesten op de agenda van De Amer. Dompel je onder in de ‘vrolijke tak van de blues’ met Henk de Kat & Friends of kom genieten van de prachtige ingetogen melodieën van singer-songwriter Tim Knol, die maar liefst twee concerten geeft!

Henk de Kat & Friends, vrijdag 3 december, 20.00 uur

Nu al voor de achtste keer komt Henk de Kat samen met zijn Friends naar Amen. De vorige concerten waren stuk voor stuk uitverkocht en het publiek was zeer enthousiast. De rode draad bij hun optreden is ‘de vrolijke tak van de blues’: cajun en zydeco, de roots- en bluesmuziek uit de swamps van Louisiana. Denk hierbij o.a. aan Clifton Chenier, de ‘BB King op accordeon’. Maar ook Texmex komt voorbij evenals ontroerende bluesballads.

Henk de Kat werd al twee keer uitgeroepen tot ‘Beste bluesaccordeonist van Europa’. De Kat wordt  bijgestaan door drie doorgewinterde rasmuzikanten die naast gitaar en drums ook de mondharmonica, het wasbord, de voodoo-stick en triangel in de strijd werpen. Dit belooft weer een memorabele avond te worden.

De mannen alvast even bezig zien? Kijk hier:

Tim Knol, zaterdag 4 december 14.00 en 20.00 uur

Als gevestigde naam, behoeft de zeer veelzijdige singer-songwriter Tim Knol eigenlijk geen introductie. Hij is o.a.bekend van de grote festivals als Pinkpop en Lowlands, maar de laatste jaren trad Tim ook veel solo op met eigen werk en stond al vele keren in een uitverkochte Amer.

Coronatijd. De één ging wandelen, de ander nam met beperkte middelen een soloplaat op. Tim Knol deed het allebei. Met een eenvoudige viersporenrecorder ging hij ‘back to basics’ en onlangs kwam het vinylalbum ‘The Lost & Found Tapes Compilation Album’ uit. Met daarop Tim’s uitvoering van  nummers van o.a.  John Prine, Bob Dylan, Blaze Foley en Neil Young.

Vorige zomer hebben we nog kunnen genieten van een prachtig tuinconcert van Tim in Amen. Wie daar bij was zal hier zeker ook bij willen zijn. Voor degenen die er niet bij waren, grijp je kans en reserveer snel! Voor het middagconcert zijn er nog best wat kaarten beschikbaar, voor het avondconcert  nog slechts enkele.

Tim al even live in actie zien? Kijk hier: 

Reserveren

Je kunt reserveren via het formulier op onze website: https://www.cafedeamer.nl/reserveren-en-annuleren. Binnen enkele dagen krijg je een betaalverzoek. Pas na betaling, en onze bevestiging daarvan, is je reservering afgerond.

 Over coronamaatregelen

Tot en met 4 december gelden er aangescherpte coronamaatregelen. Hoe De Amer hiermee omgaat vind je op onze website (https://www.cafedeamer.nl/coronamaatregelen-concerten

 


AANKOMENDE CONCERTEN

Alex Roeka, zaterdag 11 december  20.00 uur

LSB Experience, zondag 12 december  14.00 uur

Esther Groenenberg, zaterdag 18 december  20.00 uur

Ralph de Jong, zondag 19 december  14.00 uur

Geen opmerkingen: