<script> <style>

HBF(Holland Blues Festival Grolloo - 13/14/15 Juni 2024  Crossroads Festival Bonn(BRD) Ledffoot - 10/05/2024 - Olst • Bluespeer 17 18 19 MEI '24 • NOT THE ROLLING STONES (UK) - zondag 26 mei 2024 Heino • Jam-Session Heino 21 April/12 Mei 2024 • THE MUDD FOOTE (USA) | zaterdag 14 september Heino • Bluesfestival Hoogeveen Zatredag 14 september• SUGARIFF, funky rockband uit Arnhem | zaterdag 09 november Heino •

Bluesman Peter Karp (met band) en singer songwriter Diana Jones in De Amer

In het weekend van 23 en 24 oktober komen er weer twee artiesten  van formaat naar De Amer. We mogen zowel bluesman Peter Karp (met band) als singer songwriter Diana Jones begroeten.

Peter Karp en band, zaterdag 23 oktober, 20.00 uur

In 2018 stond Peter Karp voor het eerst op het podium van De Amer. Een prachtig optreden dat indruk maakte. Nu komt hij opnieuw naar Drenthe met zijn band. Deze begenadigd singer songwriter,  storyteller en bluesbandbandleider heeft zijn sporen inmiddels ruimschoots verdient met hoge noteringen van enkele van zijn albums in de American Billboard Blues Chart. Virtuoos op de slide gitaar en daarnaast bespeelt hij meerdere andere instrumenten. Peter Karp werkte samen met Mick Taylor, voormalig Stones gitarist.

Zijn nieuwste album “Magnificent Heart”  kwam onlangs uit en kreeg vele mooie recensies. Ook werd Peter Karp door het toonaangevende Rock and Blues Muse Magazine gekozen tot één van “75 Moderne Blues en Blues Rock Artiesten die je gehoord moet hebben”. Een betere aansporing om Peter Karp en zijn bluesmannen te komen ervaren is er bijna niet!

Wie niet wil wachten tot de 23e, hier alvast even genieten:   

en meer info op: https://www.peterkarp.com/

Diana Jones, zondag 24 oktober, 14.00 uur

Country, puur en trefzeker. Met haar roots in de country, bluegrass uit de Smoky Mountains en folk muziek in de traditie van Johnny Cash en Emily Dickinson heeft Diana Jones een solide basis. Van daaruit heeft ze haar eigen stijl ontwikkeld met een uniek en bijzonder stemgeluid. Poëtische country folk die ergens over gaat en die je bijblijft. Ze leverde al meerdere prachtige albums af.

Haar nieuwste album “Song To A  Refugee” met gastmuzikanten als Steve Earl en Peter Thompson gaat over de verhalen van de vele vluchtelingen in deze tijd en kreeg prachtige recensies. Een album in de traditie van “Dust Bowl Ballads” van Woodie Guthrie. Een mooier compliment kon ze bijna niet krijgen en reden temeer om naar het concert van Diana Jones te komen!

Voor een eerste indruk van Diana Jones: 

en meer info op: https://www.dianajonesmusic.com/

Reserveren

Beide concerten duren ongeveer anderhalf uur en er is één pauze. Een kaartje kost € 25 en is inclusief twee consumpties (koffie/thee vooraf; fris, pils of wijn in de pauze). Je kunt reserveren via het formulier op onze website: https://www.cafedeamer.nl/reserveren-en-annuleren. Binnen enkele dagen krijg je een betaalverzoek. Pas na betaling, en onze bevestiging daarvan, is je reservering afgerond.

Over coronamaatregelen

Per 25 september zijn de coronamaatregelen gewijzigd. Alle informatie hierover vind je op onze website (https://www.cafedeamer.nl/coronamaatregelen-concerten)



AANKOMENDE CONCERTEN

Walt Wilkins, zaterdag 30 oktober 20.00 uur

The Fugitives, zondag 31 oktober 14.00 uur

Geen opmerkingen: