<script> <style>

HBF(Holland Blues Festival Grolloo - 13/14/15 Juni 2024  Crossroads Festival Bonn(BRD) Ledffoot - 10/05/2024 - Olst • Bluespeer 17 18 19 MEI '24 • NOT THE ROLLING STONES (UK) - zondag 26 mei 2024 Heino • Jam-Session Heino 21 April/12 Mei 2024 • THE MUDD FOOTE (USA) | zaterdag 14 september Heino • Bluesfestival Hoogeveen Zatredag 14 september• SUGARIFF, funky rockband uit Arnhem | zaterdag 09 november Heino •

Concert: Eva van Manen - 25/09/2021 in de Amer

Een spannende mix van muziekstijlen, gezongen door een schoonheid met een prachtige, heldere stem. Dat is Eva van Manen. Op zaterdag 25 september staat ze op ons podium, met de warme aanbevelingen van Spinvis die ons attendeerde op dit veelzijdige talent.

 

Eva (1989) is een artiest, singer-songwriter en producer die zich met gemak tussen verschillende disciplines en werelden beweegt. Ze laat zich inspireren door hiphop, soul, indie en jazz en is niet wars van een beetje rap, elektronica of gitaarpop. En denk je nou, dat zal wel een rommeltje wezen, niks is minder waar. Zij slaagt er in om alles samen te brengen in een heel herkenbare, eigen stijl: vloeibaar, sensueel en gevoelig.

 

Albums

Op haar eerste album ‘Politiek & Liefde’ uit 2018 onderzoekt Eva van Manen waar die twee thema’s elkaar raken. In haar teksten hoor je haar persoonlijke invalshoek, het gesprek dat ze voert met zichzelf en met haar omgeving. Dit najaar komt ze met een nieuw album ‘De Diepte In’. Ze werkte samen met verschillende pop- en jazzmuzikanten en borduurt voort op wat je de ‘stromende sensitiviteit’ van haar persoonlijke stijl zou kunnen noemen. De onlangs uitgebrachte single ‘Wie Weet Nou Alles’ is daar een mooi voorproefje van: 

 

Interessante weetjes

Nog een paar wetenswaardigheden over deze veelzijdige artiest: Eva van Manen was vijf jaar lang als theatercomponist verbonden aan theatercollectief ‘De Hollanders’. Ze werkte samen met o.a. Spinvis en Huub van der Lubbe; en als producer richtte ze samen met Josephine Zwaan rosetta.beats op, een school voor vrouwelijke en genderneutrale producenten. Afgelopen juni publiceerde ze haar eerste gedichtenbundel ‘Hoe Zijn We Hier Gekomen?’.

 

Meer over Eva weten? Luister dan eens naar deze podcast

https://www.nporadio2.nl/nieuws/simone-s-songlines/874ac569-1c9e-4298-88aa-de38def8de8f/pink-floyd-stuurde-woordkunstenaar-eva-van-manen-al-vroeg-naar-het-creatieve-pad

 

Datum, tijd & reserveren

Eva van Manen staat zaterdag 25 september om 20.00 uur op het podium van De Amer.

Het concert duurt ongeveer anderhalf uur en er is één pauze. Een kaartje kost € 25 en is inclusief twee consumpties (koffie/thee vooraf; fris, pils of wijn in de pauze). Je kunt reserveren via het formulier op onze website: https://www.cafedeamer.nl/reserveren-en-annuleren. Binnen enkele dagen krijg je een betaalverzoek. Pas na betaling, en onze bevestiging daarvan, is je reservering afgerond.

 

Over coronamaatregelen

20 September a.s. worden er mogelijk nieuwe maatregelen afgekondigd. We kunnen je daarom nu nog niet precies laten weten hoe we dit concert op de deel aankleden. Houd onze website (https://www.cafedeamer.nl/coronamaatregelen-concerten) en onze facebookpagina in de gaten, hier vind je de laatste informatie.

 

We zien je graag in De Amer!

 

 

AANKOMENDE CONCERTEN

Sean Webster Band, zondag 26 september 14.00 uur

Bertolf, zaterdag 2 oktober 20.00 uur

LAVALU, zondag 3 oktober 14.00 uur

 

Geen opmerkingen: