<script> <style>

Moulin Blues @ HOME 2021

Het komende weekend hadden we je graag gezien op het Moulin Blues festivalterrein in Ospel. Helaas is dat ook dit jaar niet haalbaar.

Toch kijken wij positief naar de toekomst!

Beetje bij beetje komt er gelukkig meer perspectief! Achter de schermen zijn we al voorzichtig gestart met de voorbereidingen op de 35e editie van Moulin Blues op 6 en 7 mei 2022- omcirkel het alvast in de agenda!

Daarnaast gaan we er komend weekend toch een geweldig feestje van maken. Na het succes van de thuiseditie van vorig jaar, maken we er ook in 2021 het beste van.

Komende vrijdag 7 en zaterdag 8 mei presenteren we Moulin Blues at Home 2021! Beide dagen van 17.00-24.00 uur via onze Facebookpagina historisch beeldmateriaal uit onze afgestofte archieven! Entree is gratis. 

Al 35 jaar is Moulin Blues Ospel het toonaangevende blues- & rootsfestival van Nederland dat wereldwijd aanzien geniet. Op het Moulin Blues Festival word je in een uitermate gezellige sfeer, verrast door muziek van internationale blues- & roots toppers van vandaag en morgen. Diverse grote namen stonden in het Limburgse Ospel al op de planken: B.B. King, Buddy Guy, Mavis Staples, Joe Bonamassa, Jimmie Vaughan, Tedeschi Trucks Band om er een aantal te noemen. Het festival is kleinschalig van opzet maar groot van naam. No-nonsense en authentiek, een heel prettig en relaxed muziekfestival!

6 EN 7 MEI

MOULIN BLUES 2022

Geen opmerkingen: