Bluesworld/Hedon-Zwolle 2021

Voor vragen en suggesties

News: Live Music Heino verzet concerten,

Live Music Heino verzet concerten, maar staat in de startblokken

De Stichting Live Music Heino schuift de concerten van The Bluesbones (16 april) en Prince by Beautiful Strangers (15 juni) door naar volgend jaar. De muziekliefhebbers die kaartjes hadden gekocht, hebben hun geld teruggekregen.

“We hopen natuurlijk dat we snel weer concerten en andere evenementen mogen organiseren. Dat kan pas als het weer veilig is en als de coronamaatregelen het toestaan. Wij zijn er in elk geval helemaal klaar voor, met een nieuwe site (www.live-music-heino.nl) en een geweldige concertagenda voor komende zomer en najaar”, meldt het vierkoppige vrijwilligersbestuur van Stichting Live Music Heino.

Oproep

“Eén dingetje zouden we graag nog willen regelen: we zoeken een vrijwilliger die voor ons berichten op social media wil plaatsen. Barend Maaskant heeft dat jarenlang ontzettend goed voor ons verzorgd. Dat was erg fijn. Maar hij heeft aangegeven dat hij zich op andere hobby’s gaat richten. Wie is er handig met Facebook, Instagram, Twitter en andere kanalen en wil hem opvolgen? Natuurlijk mag je altijd gratis naar de concerten.

Voor verdere informatie: www.live-music-heino.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten